Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic

    Disabbel Killcam while game is running

    Hey, how can I disabel the killcam while the game is running?

    Tried it with the dvar "scr_game_allowkillcam" but this sadly didn't change anything the same with "scr_team_fftype"
    is there a way to change this while the game is running ? :c


    Sincerely
    Nordiii

  2. #2
    spongebobxHD's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    scr_game_allowkillcam 1 = on
    scr_game_allowkillcam 0 = off

  3. #3
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by spongebobxHD View Post
    scr_game_allowkillcam 1 = on
    scr_game_allowkillcam 0 = off
    yeah I know that but the problem is you can not switch it on and off while the game is running :c

  4. #4
    spongebobxHD's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Nordiii View Post
    yeah I know that but the problem is you can not switch it on and off while the game is running :c
    yes i know you need to be host and you must be set it off or on before the game is starting
    sry for my english

  5. #5
    Nordiii's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    150
    Reputation
    61
    Thanks
    701
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by spongebobxHD View Post
    yes i know you need to be host and you must be set it off or on before the game is starting
    sry for my english
    Yeah np I know but my question was if it is possbile while the game is running ._.

    Is it possible to restart the lobby without dll?

Similar Threads

  1. [Solved] I cant RUN CE while game running help me at BYPASS
    By yagozz in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-09-2013, 12:07 PM
  2. EAM Contiously getting "The game needs to be running!" while the game is running.
    By ddog555 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2012, 09:04 AM
  3. Why the game not running ??
    By hunnuke in forum CrossFire Discussions
    Replies: 20
    Last Post: 06-22-2012, 03:37 AM
  4. [Help Request] Error 36?? while trying to run transformation hack
    By Dinokid269 in forum Vindictus Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2011, 10:48 AM
  5. Replies: 10
    Last Post: 04-26-2011, 10:54 PM