Thread: Auto-QuickScope

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
  1. #1
    Xantoor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    34
    Thanks
    2,198

    Auto-QuickScope

    Do you have problems with the Quickscope? You have not the right time-feeling for scope in and out?

    So here is the solution: I've written a simple QuickScope program ("script").

    Only press one key and the program will do a perfect Quickscope automatically! (you can choose 'Middle Mouse Button' or 'Right Mouse Button')



    If you're start the program, nothing happens, you only see the symbol right down in the corner, in the task bar.
    But test it ingame, press MiddleMouse (or RightMouse, use the correct .exe) and make a perfect QuickScope.
    To close it, navigate to the symbol in task bar and click right and exit script.





    ...and it will NEVER be DETECTED or outdated (because it has nothing to do with CoD, it only controls your mouse activities)



    At the moment: Only Ballista!


    Sincerely from Germany (sorry for my bad english),
    - Xantoor
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by Xantoor; 11-18-2012 at 07:04 AM.

  2. The Following 83 Users Say Thank You to Xantoor For This Useful Post:

    120hz (11-19-2012),2222Mats (09-22-2014),404marcelo (11-21-2012),67t89lltas5e (11-21-2012),accepted12 (11-22-2012),alexis666 (11-19-2012),alexkiller45 (11-18-2012),andoid (11-18-2012),Antech (11-21-2012),barneystimpson (11-18-2012),BigBoss89 (01-11-2013),Blauni (11-20-2012),chillyzzz (11-21-2012),ChrisDud3 (11-18-2012),Cjsan (11-18-2012),colinthehacker (11-18-2012),curtis:D (11-22-2012),cyberwolf575 (11-18-2012),deadmad (11-18-2012),Digital Warfare (11-18-2012),doader (06-03-2013),DOEET (11-18-2012),Eduh26 (11-18-2012),Ellan (11-18-2012),ensuechaos (11-19-2012),eromartin (11-19-2012),Evilspark (11-21-2012),EvoDanZ (11-18-2012),EYEONME1982 (11-20-2012),FLowZ<3 (11-18-2012),frozenballz (11-19-2012),Geometrical (11-19-2012),giovannifiori (07-17-2013),granris (11-18-2012),Hallo240 (11-22-2012),hugomaartens (11-22-2012),ITzAzT (11-19-2012),ivio8 (11-19-2012),jaancr (09-28-2015),jordan714 (11-20-2012),Jujimufu (11-19-2012),Kenkid (11-21-2012),Kevinlawl (11-19-2012),Kingsurff (11-20-2012),knap777 (12-27-2012),krillei (11-18-2012),kweri (11-18-2012),Letagod (11-19-2012),lucasdebiagi (11-19-2012),lukeu9 (11-21-2012),Maki711 (11-19-2012),Maltesse (11-20-2012),martou86 (11-20-2012),matrixmama (11-18-2012),michaelhackt (11-19-2012),mickyyist (01-20-2013),miklos08 (11-20-2012),Nastyk (11-19-2012),Nerv Epic (11-18-2012),Pablo E (11-21-2012),pieguy12345 (11-19-2012),PlayTwoWin (07-04-2015),PureEvil1337 (07-15-2013),rapesquadkilla (11-22-2012),revlaka (11-18-2012),Rising01 (11-18-2012),Robert McMan (11-20-2012),Rontu (11-18-2012),Ruffy2 (11-19-2012),sazardog (11-21-2012),Sektmet (11-19-2012),ShizzleCry (02-23-2015),Skaters1004 (11-20-2012),slokan (10-20-2013),snordi (11-22-2012),TheBucket (07-24-2013),ThStardust (11-18-2012),tolemanado (08-16-2015),twilightkey (11-19-2012),urbanlucky (11-18-2012),xGgamers (04-23-2013),Zemene3 (11-19-2012),_r4z8r_ (11-18-2012)

  3. #2
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,331
    My Mood
    Breezy
    /file approved

    I am well aware of the misunderstanding from your previous thread and have notified the other staff member of their mistake (AHK imports WSock32.dll by default). Also checked the scripts in both files, they are clean.
    Last edited by master131; 11-18-2012 at 07:06 AM.
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  4. #3
    Xantoor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    34
    Thanks
    2,198
    Thank you, all right! (:

  5. #4
    GrouL's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    sweden
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Bored
    Do i must have ballista, or does it work on every sniper?

  6. #5
    Xantoor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    34
    Thanks
    2,198
    Quote Originally Posted by GrouL View Post
    Do i must have ballista, or does it work on every sniper?
    For the moment it only works for Ballista, because the snipers have different scope times.

  7. #6
    GrouL's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    sweden
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Bored
    Oh, okay, but i am only lvl 27 so, idk please make one for dsr <3

  8. #7
    Xantoor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    34
    Thanks
    2,198
    Quote Originally Posted by GrouL View Post
    Oh, okay, but i am only lvl 27 so, idk please make one for dsr <3
    I will release it for DSR50 this week.

  9. The Following User Says Thank You to Xantoor For This Useful Post:

    mikmak980 (11-19-2012)

  10. #8
    GrouL's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    sweden
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Bored
    Awesome, thanks

  11. #9
    Djassie18698's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    It does nothing when I press middlemouse, i have the right script but it throws a grenade

  12. #10
    _r4z8r_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    its very accurate and all but i think it should close the scope after it shoots..

  13. #11
    nederland0xx's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    This is awesome.. thanks a lot man.

  14. #12
    Xantoor's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    34
    Thanks
    2,198
    Quote Originally Posted by Djassie18698 View Post
    It does nothing when I press middlemouse, i have the right script but it throws a grenade
    Change your settings, i think you had choose another option on the key like the QuickScope-key. It's the best, when you don't have another action on the MiddleMouseButton or rightMouseButton, if you want to use the QuickScope.

    Quote Originally Posted by _r4z8r_ View Post
    its very accurate and all but i think it should close the scope after it shoots..
    No, that's your fault, not the fault of my program. You have the wrong settings in BO2. You don't have to choose "HOLD the aim sight", instead of this you have to choose only the option, that it aims so long as you hold your right key. (i don't know how to explain, i only know the German options)

  15. #13
    nederland0xx's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It's called Toggle ADS. You can find it at controls.

  16. #14
    Devo24's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm new to this and don't even know how to start applying these programs can any body help?

  17. #15
    Cjsan's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Tamworth UK
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Hungover
    All you have to do is open it on right click or middle mouse and away you go just make sure that you have your setting on so you have to hold right mouse to aim not toggle :3
    Quote Originally Posted by Devo24 View Post
    I'm new to this and don't even know how to start applying these programs can any body help?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Auto Quickscope
    By Lunatic in forum Combat Arms Hack Requests
    Replies: 9
    Last Post: 09-11-2011, 11:24 PM
  2. [Release] MW2 Auto-QuickScope v2 [Updated 5th August]
    By master131 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 456
    Last Post: 08-21-2011, 02:51 AM
  3. [Source Code] My Version Of Auto QuickScope
    By winberg in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Coding / Programming / Source Code
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2011, 04:09 AM
  4. [Request] Auto QuickScope?
    By Gervino in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 25
    Last Post: 03-12-2011, 12:54 PM
  5. Auto-QuickScope Customising Tutorial
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 45
    Last Post: 11-02-2010, 06:26 PM