Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
  1. #31
    darkness_666's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    caution
    i was bann
    only possible reason can be the rapid fire script...
    maybe mouse macro too..

  2. #32
    bafana's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    is that rapid fire detected by Pb VAC Wire Tryarch etc?

  3. #33
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by bafana View Post
    is that rapid fire detected by Pb VAC Wire Tryarch etc?
    1. black ops only has VAC (which detects via scans) and TAC (manual reports->manual ban)
    2. every script etc can cause a ban if u get reported too often

  4. #34
    bafana's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thank you for your answer

  5. #35
    yuvicool9's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what happens if i wasnt on windowd mod on Privte server?

  6. #36
    Skyri's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    anyone banned ?

  7. #37
    blackopshacks21's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    for fksakes this "rapid fire" keeps freezing every single time and freezes in diffrent times

  8. #38
    the-crow's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    silver spring
    Posts
    297
    Reputation
    13
    Thanks
    2,796
    My Mood
    Relaxed
    hey nice job, man can you help me i want to know how to make rapid fire i want to do it on one trainer i make for zombie please help me

  9. #39
    Maki711's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    i read somewhere that AutoHotkey is now detectable...
    (but i dont know how can thay see the difference between AutoHotkey and my finger )


  10. #40
    kunjunction's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    the only way they could tell autohotkey is if they are scanning running programs which is illegal as long as it doesnt attach to the game.
    if that happens then you will have quite a bit of money coming your way.
    sony was sued for this, blizzard has been sued multiple times for this before they fixed their warden system and various other companies as well.
    they only have the right to scan their software.
    anything else is considered a felony charge to do so without your written consent

  11. #41
    Maki711's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by kunjunction View Post
    the only way they could tell autohotkey is if they are scanning running programs which is illegal as long as it doesnt attach to the game.
    if that happens then you will have quite a bit of money coming your way.
    sony was sued for this, blizzard has been sued multiple times for this before they fixed their warden system and various other companies as well.
    they only have the right to scan their software.
    anything else is considered a felony charge to do so without your written consent
    so that means, if i use a AHK and i get banned, i could sue them for scanning my PC without asking me ?

  12. #42
    Foliso's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Having problems with this.
    Sometimes my gun stops firing, and only after I reload it goes back to normal.
    Any help?

  13. #43
    miniminaaah41's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Maybe universal but :

    VAC: Undetected (80%)

    Punkbuster: Detected

    Other: Undetected

  14. #44
    jdbosspt's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Man this is only for 64 bits can you make for 32 too ?

    ---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------

    Man this is only for 64 bits can you make for 32 too ?

  15. #45
    danny221565's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dude u didnt mention one thing tht it only work on 64bit

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Universal RapidFire
    By Thealexzava in forum Call of Duty - Modern Warfare 3 (MW3) Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 09-14-2014, 05:18 AM
  2. [Release] Universal External RapidFire v1.0
    By NightmareTX_RETIRED in forum CounterStrike: Global Offensive Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2012, 10:26 AM
  3. Universal Healthcare
    By arunforce in forum United States of America
    Replies: 23
    Last Post: 07-14-2007, 05:07 AM
  4. RapidFire MP7K
    By haxik in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 38
    Last Post: 04-10-2007, 09:15 AM
  5. How big you are in the universe?
    By arunforce in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2006, 09:50 PM