Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    KillerKidV2's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    11
    Thanks
    1,324
    My Mood
    Yeehaw

    Exclamation BlackOps Trainer +6 v14 [28.713.1.] HotKeys

    Easy to use ingame with hotkeys [NumPad] no more tap out of game
    eASy JETGUN TOOL come back later
    JUST FOR GAMEVERSION v14 [28.713.1.]

    Features:
    Activate DeActivate Trainer
    Give U Self a Weapon that u Choose
    Toggle InGame Perfect Health
    Toggle InGame Unlimited Ammo [Primary/Secondary/Akimbo]
    Toggle InGame Unlimited Nades
    Toggle InGame No Reload [Primary/Secondary/Akimbo]
    Toggle InGame Set Money


    How to Use:
    1) Start Game
    2) Start Trainer
    3) Press F1
    4) Have FuN
    ScreenShot:


    VirusScans:
    Vrustotal 1/46 WTF NOTHING CHANGED
    Jottie 0/21

    MP Version will come later today this one is just a quick update after the patch

    Last edited by KillerKidV2; 02-21-2013 at 12:51 PM.

  2. The Following 62 Users Say Thank You to KillerKidV2 For This Useful Post:

    4fun? (02-21-2013),andr314j (02-25-2013),apinanaama (02-22-2013),ayladare (02-22-2013),Bambi Man (02-24-2013),beel1ne (02-20-2013),benjmel (02-21-2013),Bijan Moeinzadeh (02-23-2013),cember (02-21-2013),cosmote1 (02-23-2013),DestroCS (02-21-2013),draco1587 (02-20-2013),enragedazn (02-24-2013),Finuka (02-22-2013),Fredepwnsyou (02-21-2013),glud909 (02-22-2013),gobbster1 (02-22-2013),hackzer1500 (02-21-2013),herxxx (02-23-2013),ItsOnU (02-21-2013),I_LOVE_BACON101 (02-21-2013),jadenrichardson22 (02-21-2013),jiunnwoei2629 (02-28-2013),JokerKidJack (02-21-2013),juujuujuu (02-21-2013),Kanpyoiy (02-28-2013),keijo fin (02-22-2013),kosovo1990 (02-21-2013),Kudo6987 (02-22-2013),LatiNKinG (02-21-2013),leonardo almeida de olive (02-22-2013),Loi4545 (02-22-2013),manuelfatima (02-21-2013),martinknudsen (02-24-2013),Matthew521 (02-22-2013),mcofmimi (02-24-2013),McSilver (02-21-2013),MHTEX1358 (02-24-2013),MiR4AkA (02-22-2013),Molten4 (02-24-2013),mtrevor123 (02-20-2013),multiawesomet (02-20-2013),oscar9330 (02-22-2013),PayL914 (02-21-2013),pussyaleks (02-24-2013),ramtagig (02-25-2013),Risen-prime (02-22-2013),RobK (02-20-2013),sL1x (02-21-2013),spoinkypig (02-24-2013),TehFailer (02-27-2013),TheJikilleur (02-21-2013),ThePurplMonster (02-21-2013),tomco999 (02-21-2013),Trist123 (02-23-2013),u7alll (02-23-2013),walker65 (02-22-2013),wested (02-24-2013),weyiman (02-20-2013),xiterpesado (02-21-2013),xXRageQuitXx (02-21-2013),YoItzSlayer (02-21-2013)

  3. #2
    mtrevor123's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thanks a ton

    Sidenote--- how long does it typically take the admins to approve?

    Edit: It doesn't seem to work for me.... the version is right and it says the game is running but it says the trainer is deactivated. I tried starting the trainer before and after the round has started?
    Last edited by mtrevor123; 02-21-2013 at 12:43 PM. Reason: i have a problem :/

  4. #3
    Znote's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Happy
    olololololololo
    Last edited by Znote; 02-21-2013 at 12:14 PM.

  5. #4
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Approved


    The lines in my Steam are i's

  6. The Following 2 Users Say Thank You to Nachos For This Useful Post:

    4fun? (02-21-2013),KillerKidV2 (02-21-2013)

  7. #5
    thaguy499's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How do you activate the trainer?

  8. #6
    KillerKidV2's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    11
    Thanks
    1,324
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by thaguy499 View Post
    How do you activate the trainer?
    sry forget to write it into the first post
    @ fisrt start the game then start the trainer then press 1 time "F1"

  9. The Following User Says Thank You to KillerKidV2 For This Useful Post:

    mtrevor123 (02-21-2013)

  10. #7
    multiawesomet's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Switzerland
    Posts
    99
    Reputation
    32
    Thanks
    5,934
    My Mood
    Asleep
    cant open it, every time it says it would be a virus :/

    Edit: i deactivated my anti virus and it wont work either
    Last edited by multiawesomet; 02-21-2013 at 04:41 PM.

  11. #8
    Futurec's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Spaceless Realm
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    PRESS F1
    SIR LIL CHOP

  12. #9
    Iwannabeahacker's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    181
    Reputation
    10
    Thanks
    32
    My Mood
    Hungover
    Nice hack looks simple and easy to use
    -Currently Main Post Area

  13. #10
    multiawesomet's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Switzerland
    Posts
    99
    Reputation
    32
    Thanks
    5,934
    My Mood
    Asleep
    I can not open the hack, I know how to activate it, the older version of this hacks works very well. Anyway the problem is
    I can not open the hack everytime it says it would be a virus..

  14. #11
    KillerKidV2's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    11
    Thanks
    1,324
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by multiawesomet View Post
    I can not open the hack, I know how to activate it, the older version of this hacks works very well. Anyway the problem is
    I can not open the hack everytime it says it would be a virus..
    And i have no idea why the trainer/source is the same is just have change the adresses

  15. #12
    SilverrDoom's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    can i be VAC'd for dis?

  16. #13
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by SilverrDoom View Post
    can i be VAC'd for dis?
    ofc if u wont use it right or get reported or it gets detected (and it will be in the future no matter what)

  17. #14
    baboba9000's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    thank you!

  18. #15
    gobbster1's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    you have to press f1 once the game and the trainer has loaded

    ---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

    thanks now i can get to the high rounds with the free ray gun and hamr upgraded wiht unlimited ammo

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] BlackOps II ZomBie Trainer v1.3.0 MP For Game v14 [28.713.1]
    By KillerKidV2 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 53
    Last Post: 02-28-2013, 05:36 PM
  2. [Outdated] BlackOps Trainer +7 v13 [25.611.2] eASy JetGuN TooL
    By KillerKidV2 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 63
    Last Post: 02-19-2013, 11:27 AM
  3. [Outdated] BlackOps Trainer +6 [25.611.2] HotKeys UPDATED
    By KillerKidV2 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 47
    Last Post: 02-16-2013, 06:48 AM
  4. [Outdated] BlackOps Trainer +6 [25.611.2] NumPad HotKeys
    By KillerKidV2 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 31
    Last Post: 02-09-2013, 02:20 PM
  5. Hotkeys for a VB trainer
    By scooby107 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 10
    Last Post: 07-03-2007, 01:43 PM