Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
  1. #46
    finis's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    the only thing i can't get to work is the force host option

  2. #47
    BoomDokz's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    That one place..
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Angelic
    Can someone give me clear instructions on how to change the rounds
    Shake it for the man of the year!

  3. #48
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,538
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by BoomDokz View Post
    Can someone give me clear instructions on how to change the rounds
    Apparently it only works in Transit. (Will try to fix that today or tomorrow)

    So:

    1: The Game, then the Trainer
    2: Play Solo/Custom/Online Game
    3: Ensure it's Tranzit.
    4: Start the game
    5: Wait like 20-30 sec BEFORE changing the rounds
    6: Once you have changed it, you finish your CURRENT round.
    -And the next round SHOULD be the one you choose

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    Elliotest (03-17-2013)

  5. #49
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    Apparently it only works in Transit. (Will try to fix that today or tomorrow)

    So:

    1: The Game, then the Trainer
    2: Play Solo/Custom/Online Game
    3: Ensure it's Tranzit.
    4: Start the game
    5: Wait like 20-30 sec BEFORE changing the rounds
    6: Once you have changed it, you finish your CURRENT round.
    -And the next round SHOULD be the one you choose
    It does work on der rise, but you have to be careful on the functions of changing guns..

  6. #50
    FabianVelbert's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by billyjean92 View Post
    the trainer can be better. most of the b02 trainers suck nothing is really perfected. no clip should be there nd its not pointless. the boob who said its pointless can just eat crap out of a toilet like seriously lol its an ok trainer not the best i've ever seen. its just average nd boring nothing exciting. u should be able to explore out side the map nd have tons of other options so case in point
    Lol then make your own trainer be grateful

  7. #51
    Elliotest's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    What map are you playing, and are you running as administrator?
    @accepted12 I'm playing Tranzit and I run in admninistrator mode, my exploitation system is Windows 8 64 bit, but now Change Name and Force Host work

  8. #52
    OBV's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Heaven
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    My Mood
    Angelic
    This is sooooooooo epic

  9. #53
    FabianVelbert's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    headshots wont stay

  10. #54
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by FabianVelbert View Post
    headshots wont stay
    you need to play one round to save it. its work fine for me!

  11. #55
    FabianVelbert's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    well as soon as i kill one zombie it goes back to normal..

  12. #56
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    Quote Originally Posted by Elliotest View Post
    @accepted12 I'm playing Tranzit and I run in admninistrator mode, my exploitation system is Windows 8 64 bit, but now Change Name and Force Host work
    Make sure you have good connection and are the host, otherwise it will not work.
    Try to run compatibility settings, see if that changes anything..
    And also download latest net frame here - > Download | Microsoft Visual Studio 2012

    The 4.5 Version, x86 x64
    Last edited by accepted12; 03-17-2013 at 10:21 AM.

  13. #57
    constantein's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    152
    Reputation
    10
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by FabianVelbert View Post
    well as soon as i kill one zombie it goes back to normal..
    new version is ready from what i hear :P youll have it later today

  14. #58
    Elliotest's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    @accepted12 Thank for your answer but it didn't change anything there is still the problem of player on top and jump height. I played on solo to be sure of being host. But it is a very good hack I love it.

  15. #59
    FabianVelbert's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    When does the new version come?

  16. #60
    constantein's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    152
    Reputation
    10
    Thanks
    1,741
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by FabianVelbert View Post
    When does the new version come?
    today I think :P, pretty sure today

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. [Outdated] Black Ops 2 Zombies Trainer v2.0 (NEW RELEASE)
    By kissofdiss in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 54
    Last Post: 01-31-2013, 06:51 AM
  2. [Outdated] Jorndel's Zombie Trainer v1.3 [Force Host and More] (23.444.4)
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 215
    Last Post: 01-30-2013, 02:44 PM
  3. [Outdated] Jorndel's Zombie Trainer v1.1 (23.444.4)
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 38
    Last Post: 01-01-2013, 05:21 PM
  4. [Release] [RELEASE] My New Zombie Trainer (NEEDS TESTERS - PC)
    By HexMurder in forum Call of Duty 5 - World at War Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2011, 04:27 AM
  5. [Detected] Another Zombie Trainer - but this time multi-version
    By Edlmann in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 01-29-2011, 02:06 PM