Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 145
  1. #121
    tiuner89's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Got banned!
    I used ONLY this tool!
    i unlocked gold camos for the smgs with this tool and got banned the next day!

  2. #122
    ILikePain's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well I used it now again today to adjust some of my stats and then I got Server Disconnected Error 57475. I instantly closed it in taskmanager (the game; I closed the trainer before entering into a match). but I still have these stats now... Do u think I will get banned now? Cuz I can play atm...
    @Jorndel ? I know that u have a thread about this error and how to fix it but I only got this error once and now I can play again.
    Last edited by ILikePain; 04-23-2013 at 11:36 AM.

  3. #123
    daynight's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Quote Originally Posted by ILikePain View Post
    Well I used it now again today to adjust some of my stats and then I got Server Disconnected Error 57475. I instantly closed it in taskmanager (the game; I closed the trainer before entering into a match). but I still have these stats now... Do u think I will get banned now? Cuz I can play atm...
    @Jorndel ? I know that u have a thread about this error and how to fix it but I only got this error once and now I can play again.
    There is a risk of getting a ban, and there will always be a chance of it.

  4. #124
    LittleMo's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Beglium
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    166
    My Mood
    Asleep
    Maybe someone saw u using it and went looking in your combat records and saw u didn't have enough headshots and reported you

    ---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

    Try to reinstall the game reply if helped ;D
    Quote Originally Posted by ILikePain View Post
    Well I used it now again today to adjust some of my stats and then I got Server Disconnected Error 57475. I instantly closed it in taskmanager (the game; I closed the trainer before entering into a match). but I still have these stats now... Do u think I will get banned now? Cuz I can play atm...
    @Jorndel ? I know that u have a thread about this error and how to fix it but I only got this error once and now I can play again.
    Last edited by LittleMo; 04-23-2013 at 12:06 PM.
    Let The Bass Kick !
    Let The Bass Kick !




    My Goals

    10 posts
    20 posts
    30 posts
    40 posts
    50 posts
    60 posts
    70 posts
    80 posts
    90 posts
    100 posts
    150 posts
    200 posts
    250 posts
    300 posts
    350 posts
    400 posts
    450 posts
    500 posts
    1000 posts

  5. #125
    ILikePain's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by LittleMo View Post
    Maybe someone saw u using it and went looking in your combat records and saw u didn't have enough headshots and reported you

    ---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

    Try to reinstall the game reply if helped ;D
    Well I hope I dont have to^^ I can still play I jsut got it once or twice But Im still able to play. it was directly the first lobby I entered after I modified my stats...
    I was just asking if anybody thinks that this is a sign of bann or sth. like that... Im not banned yet (hope it stays).

  6. #126
    LittleMo's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Beglium
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    166
    My Mood
    Asleep
    Yeah but watch out it may take a week or so till you are acctually banned so i think it's best when u enter a match and u finish it directy go out of the lobby that will minimize the chanses for you to getting banned
    Quote Originally Posted by ILikePain View Post
    Well I hope I dont have to^^ I can still play I jsut got it once or twice But Im still able to play. it was directly the first lobby I entered after I modified my stats...
    I was just asking if anybody thinks that this is a sign of bann or sth. like that... Im not banned yet (hope it stays).
    Let The Bass Kick !
    Let The Bass Kick !




    My Goals

    10 posts
    20 posts
    30 posts
    40 posts
    50 posts
    60 posts
    70 posts
    80 posts
    90 posts
    100 posts
    150 posts
    200 posts
    250 posts
    300 posts
    350 posts
    400 posts
    450 posts
    500 posts
    1000 posts

  7. #127
    ILikePain's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    female
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by LittleMo View Post
    Yeah but watch out it may take a week or so till you are acctually banned so i think it's best when u enter a match and u finish it directy go out of the lobby that will minimize the chanses for you to getting banned
    U mean it minimizes chances of getting reported? Cuz for the stats itshouldnt make any difference, should it?

  8. #128
    LittleMo's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Beglium
    Posts
    103
    Reputation
    10
    Thanks
    166
    My Mood
    Asleep
    Yeah sorry that was what i ment xD
    Quote Originally Posted by ILikePain View Post
    U mean it minimizes chances of getting reported? Cuz for the stats itshouldnt make any difference, should it?
    Let The Bass Kick !
    Let The Bass Kick !




    My Goals

    10 posts
    20 posts
    30 posts
    40 posts
    50 posts
    60 posts
    70 posts
    80 posts
    90 posts
    100 posts
    150 posts
    200 posts
    250 posts
    300 posts
    350 posts
    400 posts
    450 posts
    500 posts
    1000 posts

  9. #129
    theprojekt's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    There's probably no way to make it so you can change the exact amount of headshots the servers realize you have in order to get the experience from the camo unlocks huh...
    Like for the 50 headshot challenge, setting my headshots to 49, going into a match, and getting one headshot. I tried it with the vector but it just reset all of my headshot skins, so I just unlocked them all instead. xD

  10. #130
    Lifepuzzeler's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    In L.A
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed

    Thumbs up TNx

    Super tnx!
    Last edited by Jorndel; 04-24-2013 at 07:15 AM.

  11. #131
    illuminati71's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Hey, so i can change my kills and headshots on my chicomb and unlock gold and it will work?

  12. #132
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by illuminati71 View Post
    Hey, so i can change my kills and headshots on my chicomb and unlock gold and it will work?
    Mostly like yes, worked for me. So it should for you too

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  13. #133
    craftplayeer's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    oh don't unlock gold for all snipers and shotguns... can you arrange this ?

  14. #134
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by craftplayeer View Post
    oh don't unlock gold for all snipers and shotguns... can you arrange this ?
    Which sniper/shotguns are we speaking about?
    -Didn't I fix those? (Or just me who didn't upload it :O)

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  15. #135
    mystral's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ey all i know there are risk to be vac ban .. but i want all sniper diamond lol ! So please can you tell me all seting ( kill, death, headshot) , I must set to all sniper to have gold camo , and dont have spoted stats please !

    Ps: there are sniper camo fix ? is it working now ?

    ---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

    Sorry for the double post but , there is a probleme the skull camo cant be unlocked .. how to fix it ?
    @Jorndel its unlock the gold camo i do a round and at the end i dont have the gold camo anymore and the skull camo cant be unlocked :/ , how to fiw it ?
    Last edited by mystral; 04-26-2013 at 01:46 PM.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Primary Weapon Editor [MP v20] (+Tokens) v1.1
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 57
    Last Post: 04-30-2013, 05:51 AM
  2. [Preview] Primary Weapon Trainer [Update v20]
    By Jorndel in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2013, 12:45 PM
  3. Primary weapon to m32
    By killerpizza in forum Combat Arms Mod Request
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2010, 02:53 AM
  4. SMALL TRICK....FOR 2 PRIMARY WEAPON ON YOUR HANDS....
    By awmanagment in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 02-07-2010, 11:49 PM
  5. 2 Primary Weapons instead of Special Granade
    By 47Z3 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-26-2010, 04:43 PM

Tags for this Thread