Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
  1. #16
    kendoyavuz's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    618
    Reputation
    169
    Thanks
    10,690
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Bijan Moeinzadeh View Post
    Doesn't work. Don't use.
    tell me how you did,
    bijan i testet its work !!

    1.go barracks open the editor and change your statistik.
    close the editor.
    2.open my one hit kill trainer and push the button
    close the trainer .

    play one game and go RANK UP For Saving .!!!! No GO RANK UP,, GIVES ROLLBACK !!!

    AND when you change Kills :

    For Exemple : You add 20000 Kills OK , Than You Change YOUR SCORE TO x[100] =2000000 OK !!!



    I do this from level 1 to prestige 10 now , and dont gives me rollback !!!! ( Playtime Steam 16 Hours ) !!! All weapon max all challenges max all legit !!

    I do not understand what you're doing wrong
    Last edited by kendoyavuz; 05-25-2013 at 12:47 PM.

  2. #17
    bluebery11's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    work this hack?

  3. #18
    XxX_THEGAMER_XxX's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Belgium
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Virus scan : 14/. My McAfee don't want to open it..

  4. #19
    kendoyavuz's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    618
    Reputation
    169
    Thanks
    10,690
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by XxX_THEGAMER_XxX View Post
    Virus scan : 14/. My McAfee don't want to open it..
    close virus engine

  5. #20
    XxX_THEGAMER_XxX's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Belgium
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    Virus engine = ? ( i'm not english, i don't understand :/ )

  6. #21
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by XxX_THEGAMER_XxX View Post
    Virus engine = ? ( i'm not english, i don't understand :/ )
    Anti virus (McAfee)

  7. #22
    XxX_THEGAMER_XxX's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Belgium
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    I don't want to stop McAfee when i start this hack because virus scan say 14/47

  8. #23
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,719
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by XxX_THEGAMER_XxX View Post
    I don't want to stop McAfee when i start this hack because virus scan say 14/47
    Every Cheat Engine trainer is detected as virus, but FALSE positive=>CE trainers aren't viruses.


  9. The Following User Says Thank You to Lovroman For This Useful Post:

    kendoyavuz (05-25-2013)

  10. #24
    TheJokeeR's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Devilish
    I did it like you saying, Everytime after restarting the game, Old Stats

  11. #25
    The Conjurer's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,935
    Reputation
    608
    Thanks
    6,301
    My Mood
    Pensive
    Nice work

  12. #26
    AryanXD's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Happy
    you have to level up atleast once for the stats to change... either you play lots of games or use his XP hack up to you guys

  13. #27
    Smaug's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2,533
    Reputation
    121
    Thanks
    1,188
    Good job.
    Member Level 1 since 4/20/11 - 8/4/14
    Member Level 2 since 8/4/14 - present

  14. #28
    MunchiePea27's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Doesn't work, for me...

    am sad

  15. #29
    XxX_THEGAMER_XxX's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Belgium
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Angelic
    If we need to up a level and i'm master prestige, it's not working ? :'(

  16. #30
    iAmGey's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    unlock tokens dont seem to be working for me :\ but everything else does !

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Combat Record Editor for v26
    By iluvpandas in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 29
    Last Post: 05-23-2013, 11:27 PM
  2. [Outdated] Combat Record Editor V-24
    By imFxMz in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 19
    Last Post: 05-15-2013, 04:00 PM
  3. [Outdated] Combat Record Scorestreak Editor V-24
    By kendoyavuz in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 36
    Last Post: 05-13-2013, 09:11 PM
  4. Stats/combat record editor cheat/hack
    By john203 in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2013, 04:03 PM
  5. Search for the Mysterious Combat Arms .REZ Editor...
    By why06 in forum Combat Arms Glitches
    Replies: 15
    Last Post: 08-19-2009, 05:49 AM