Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
  1. #31
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,939
    Reputation
    315
    Thanks
    22,151
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by dtx12 View Post
    I am using pattern recognition, search of offsets fully automatic.
    what tool you use for that CE or Olly?


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  2. #32
    wasisxd's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    I Can#t download it. It says it is not Approved

  3. #33
    dtx12's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    1,766
    Quote Originally Posted by COD3RIN View Post

    what tool you use for that CE or Olly?
    My hack search the offsets automatically, i dont use this tools for it.

  4. #34
    chimo123's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    110
    Reputation
    10
    Thanks
    203
    My Mood
    Amazed
    Really nice mod tool

  5. #35
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,939
    Reputation
    315
    Thanks
    22,151
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by dtx12 View Post
    My hack search the offsets automatically, i dont use this tools for it.
    what tool is that?


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  6. #36
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,708
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by COD3RIN View Post

    what tool is that?
    Pattern scanning.

  7. #37
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,939
    Reputation
    315
    Thanks
    22,151
    My Mood
    Busy
    thanks lovroman


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  8. #38
    sumanrocks4ever's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It said u must be in game to use this option... my game is already running.. what should i do???

  9. #39
    mcfly27's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I know why I can not open the trainer, has viruses and spyware
    Last edited by mcfly27; 09-01-2013 at 03:36 PM.

  10. #40
    ghostfranco's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it says open the game first but i opened it any one know why ??

  11. #41
    MatyPattyJr's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    it just keeps returning an error "please run before game starts" yet nothings open...

  12. #42
    gangstabean's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im using 4d1 and when i launch it, it says Please run the game before even though my game is running

  13. #43
    gangstabean's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    im using 4d1 and when i launch it, it says Please run the game before even though my game is running

  14. #44
    xSMDx's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i'm using 4d1 and the trainer won't even recognize when im in game

  15. #45
    vmu123's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    93
    Reputation
    23
    Thanks
    40
    It's working fine here guys (4D1) Make sure you're running t6zm.exe

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Black Ops II Zombies Hack v37 v1.1(4 players)
    By dtx12 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 09-19-2013, 07:10 PM
  2. [Outdated] Black Ops II Zombies Hack v37
    By dtx12 in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 09-05-2013, 09:06 AM
  3. [Outdated] Black Ops 2 - Zombie Hack [Small Update]
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 11-19-2012, 12:52 PM
  4. [Outdated] Black Ops 2 - Zombie Hack [Fix]
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 49
    Last Post: 11-18-2012, 01:10 AM
  5. [Outdated] Black Ops 2 - Zombie Hack
    By Jorndel in forum Call of Duty - Black Ops 2 (BO2) Hacks & Cheats
    Replies: 53
    Last Post: 11-16-2012, 02:46 PM

Tags for this Thread