DebateFort - Where Warriors Come To Debate
RAGECRY - Funny, Amusing, Interesting, Trending & Viral Videos and Images
GameOrc - Free Flash Games Online
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Newbie
    MPGH Member
    kinectx's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Where is Arma 2 directory folder at?

    Im pretty sure alot of people is asking this question also, Where is Arma 2 directory folder at? Do we put the scripts in normal arma 2 or OA?

  2. #2
    Novice
    MPGH Member
    Mr.Sniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Planet X
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by kinectx View Post
    Im pretty sure alot of people is asking this question also, Where is Arma 2 directory folder at? Do we put the scripts in normal arma 2 or OA?
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead

    Next time try the search first.

  3. #3
    I like pie
    Donator
    Funforums5's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    11
    Thanks
    2,109
    My Mood
    Busy
    Where your arma2oa.exe is. If you have steam, it's under \steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead

    ^Beat me :P

  4. #4
    Threadstarter
    Newbie
    MPGH Member
    kinectx's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Mr.Sniper View Post
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead

    Next time try the search first.

    Yeah did searching trust me, I put it in the folder but it saids script not found.

  5. #5
    Novice
    MPGH Member
    Mr.Sniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Planet X
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Mellow
    List every step you are doing.

  6. #6
    I like pie
    Donator
    Funforums5's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    11
    Thanks
    2,109
    My Mood
    Busy
    You didn't put it in the right place, or you didn't type in the full file name. Make sure you're putting it under operation arrowhead and not the other, normal arma 2.

  7. #7
    Threadstarter
    Newbie
    MPGH Member
    kinectx's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Mr.Sniper View Post
    List every step you are doing.
    Load Arma 2 OA beta patch
    Now in the main menu
    Go back to desk top
    Load the bypasser released by Dark hax..
    Select yes to all
    (I have put a script in the folder Computer/ Local disk/ Program (86)/ Steam/ steam app/ common/ arma 2 OA/ (in here)
    Type in the script van2 (for a car) (havent press enter yet becuz i havent join a server)
    GO back to the game and join a server
    when im in the server i execute for the script
    go back to the game
    Script van2 not found.

  8. #8
    Novice
    MPGH Member
    Mr.Sniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Planet X
    Posts
    51
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Mellow
    The only thing that I could see wrong is you are not typing the script in correct. Try another script and see if that helps. I would suggest you download the Wuat scripts that can be found in this forum. It has a in game selector for all kinds of goodies.

  9. #9
    Threadstarter
    Newbie
    MPGH Member
    kinectx's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Mr.Sniper View Post
    The only thing that I could see wrong is you are not typing the script in correct. Try another script and see if that helps. I would suggest you download the Wuat scripts that can be found in this forum. It has a in game selector for all kinds of goodies.
    do we have to put .sqf at the end?

  10. #10
    I like pie
    Donator
    Funforums5's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    354
    Reputation
    11
    Thanks
    2,109
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by kinectx View Post
    do we have to put .sqf at the end?
    Yeah, the EXACT filename

Similar Threads

  1. [Solved] how do you put hacks in crossfire folder and where is the folder?
    By Kliss21 in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2012, 02:32 PM
  2. [Help] where i can get directory?
    By killertoo123 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2011, 10:20 PM
  3. Where you install the .dll or .rar folder ?
    By torture1996 in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2010, 06:48 PM
  4. where do i find my system 32 folder at
    By mike1988 in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 08-08-2010, 06:12 AM
  5. [Info] New folder in CA directory
    By smallzclan in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-2009, 08:12 PM