Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 237
  1. #16
    sp7759's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    run as admin or refer back to description

  2. #17
    fzr90's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Location
    Muscat Oman
    Posts
    78
    Reputation
    10
    Thanks
    206
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by sp7759 View Post
    run as admin or refer back to description
    STILL SAME , CAN SEE THE MENU BUT IN GAME NO CHANGE

  3. #18
    alphakiiier's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    do i just run as admin when im in game? cause i cant see anything in game after i run it, nothing.


    it freezes my screen in the place i open it, its on the desktop, i run it and all the desktop doesnt work
    Last edited by alphakiiier; 12-15-2015 at 03:37 PM.

  4. #19
    41752017's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Not working with new update!! =/
    Last edited by 41752017; 12-15-2015 at 04:01 PM.

  5. #20
    sp7759's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    it does try fix your thing by running admin

  6. #21
    41752017's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Only run as administrator. Yesterday it worked perfectly.

  7. #22
    honda accord 99's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    In the clinic
    Posts
    69
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Cool
    You have to open the game first, then when the map loaded you can run the hack as ADMINSTRATOR.
    Try to turn options on or off by narrow keys ( right & left ).
    The active option is in green colour.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to honda accord 99 For This Useful Post:

    Darakulus (12-15-2015),sp7759 (12-15-2015)

  9. #23
    alphakiiier's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by honda accord 99 View Post
    You have to open the game first, then when the map loaded you can run the hack as ADMINSTRATOR.
    Try to turn options on or off by narrow keys ( right & left ).
    The active option is in green colour.
    yes we understand how to open the hack and when to open it, im telling you i open the hack on windows 10 64bit borderless. and it freezes the desktop/folder that its located in. only restart would make it go away...

  10. #24
    41752017's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by honda accord 99 View Post
    You have to open the game first, then when the map loaded you can run the hack as ADMINSTRATOR.
    Try to turn options on or off by narrow keys ( right & left ).
    The active option is in green colour.
    edit: Sorry, my mistake. I downloaded this new and I will test it now.

    edit2: working perfectly!
    Last edited by 41752017; 12-15-2015 at 05:19 PM.

  11. #25
    rafaxxzz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    aimbot in vehicles work?

  12. #26
    SyrusRHN's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Paraná
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Parabéns fera! Top dimais! Fora DILMA! Fora PT!!

  13. The Following User Says Thank You to SyrusRHN For This Useful Post:

    41752017 (12-15-2015)

  14. #27
    sunny_23's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you C3z4r for your work and staying so up to date, much appreciated!

  15. #28
    C3z4r's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    1,994
    Quote Originally Posted by nikoloztoidze View Post
    what is and how it works insane shot ? is it same as oneshot kill?
    INSANE SHOTS = 2000RPM , same super fire, just change name.
    And in UC forum the file sending policy is different this forum.
    u work new update and upload without crypt, no problem. but for hour is this.

  16. #29
    alphakiiier's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    so no idea why this is freezing everytime? anyone else with this problem and fixed it? =(

  17. #30
    C3z4r's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    1,994
    Quote Originally Posted by alphakiiier View Post
    so no idea why this is freezing everytime? anyone else with this problem and fixed it? =(
    freeze after turn hack, or while u play?

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] Multi H4x FORA_PT 2.0
    By C3z4r in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 12-15-2015, 05:46 AM
  2. [News] New Update?
    By Predator in forum Minecraft Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2013, 03:21 AM
  3. LMFAO funny New Update
    By warrockk1ngs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 06-07-2007, 12:32 PM
  4. New Update !
    By gamerj in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 05-23-2007, 08:39 PM
  5. new update
    By XqwertyX in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 27
    Last Post: 04-26-2007, 09:17 PM