Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 222
  1. #106
    Cozone15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by darkmystic54 View Post
    I don't understand why this doesn't work for so many people? Works just fine for me, very happy.

    On the other side, if it doesn't work for many people, it will get detected less quickly hehehehe
    Can you explain how you make it work ?

  2. #107
    Cfifcfif's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by Cozone15 View Post
    Can you explain how you make it work ?
    Ive simple started it and it work)) (But i have visual studio thats meants i have all ressors)

  3. #108
    jakmarles's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    281
    Reputation
    10
    Thanks
    24
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by C3z4r View Post
    the .exe is same folder sharpDx? else dont work
    the 3 dll in it

    I'm not a man if I can't make the girl I love smile!

  4. #109
    Cozone15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    http://postimg.org/image/upgmbujl7/
    this is what i get every f***ing time..

  5. #110
    darkmystic54's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by Cozone15 View Post
    Can you explain how you make it work ?
    First of all are you sure you're running Windows x64?

  6. #111
    Cozone15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by darkmystic54 View Post
    First of all are you sure you're running Windows x64?
    Yes bro..I run on Win 64 / window mode

  7. #112
    C3z4r's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    2,039
    Quote Originally Posted by Cozone15 View Post
    Yes bro..I run on Win 64 / window mode
    strange man, try re download again e look if anti virus dont block.

  8. #113
    Cozone15's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by C3z4r View Post
    strange man, try re download again e look if anti virus dont block.
    Wise man .. I redownloaded 4th times and anti-virus it's off ..
    I don't get it what the hex it have's..

  9. #114
    LordoR's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does someone know how to salve FPS problem?I got like 25 and its uncomfortable to play(W7,380+4590)
    Last edited by LordoR; 02-08-2016 at 11:49 AM.

  10. #115
    Novaranger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by LordoR View Post
    Does someone know how to salve FPS problem?I got like 25 and its uncomfortable to play(W7,380+4590)
    Make sure that you have any draw ons disabled Health bar, name, skeleton, ect..also press F1 to make the window disappear so that its not loading onto game. that solved my fps issue

  11. #116
    jason2047's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Today manytime in game would crash....

  12. #117
    pro.m.ille's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you very much!
    What is the feature AUTO FIRE doing?

  13. #118
    LordoR's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Novaranger View Post
    Make sure that you have any draw ons disabled Health bar, name, skeleton, ect..also press F1 to make the window disappear so that its not loading onto game. that solved my fps issue
    Nah,nothing.Even if i turn off everything i still got low fps

  14. #119
    Novaranger's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by LordoR View Post
    Nah,nothing.Even if i turn off everything i still got low fps
    whats your fps without the hack turned on?

  15. #120
    LordoR's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Novaranger View Post
    whats your fps without the hack turned on?
    High settings - 60-110.
    Last edited by LordoR; 02-09-2016 at 02:42 AM.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Similar Threads

  1. Fullscreen "overlay" using proxy d3d9.dll?
    By NiPiN³ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Coding / Programming / Source Code
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2010, 02:27 AM
  2. Vuvuzela Audio Overlay?
    By Corndog in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2010, 05:52 PM
  3. [Release] M24 Texture Mod/ w OVERLAY!
    By NgoTheGreat in forum Combat Arms Mods & Rez Modding
    Replies: 10
    Last Post: 04-04-2010, 11:21 PM
  4. TeamSpeak Overlay?
    By flametai1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-2009, 08:30 PM
  5. [Help] DirectX Overlays
    By JoshA56 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2009, 03:32 PM