Page 79 of 103 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1535
  1. #1171
    XB0SSLIKE's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Need a Macro for PKP-Pecheneg LMG
    Would be great if you could do one

  2. #1172
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by XB0SSLIKE View Post
    Need a Macro for PKP-Pecheneg LMG
    Would be great if you could do one
    What's wrong with the M240B?
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  3. #1173
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Dragon's teeth just dropped in, let me see if unified aiming sensitivity is there so I can start making macros again.

    EDIT: my mistake, it seems that only the weapon data is loaded into BF4. Not the actual DLC. Unified aiming sensitivity haven't been patched in.
    Last edited by Yellow 13; 07-08-2014 at 09:11 AM.
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  4. #1174
    kulka1's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    1,349
    This nabs changed macros again ?, yellow, are u going to make macros at the same sensiv. ( new macros )

  5. #1175
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    436
    True, so far is the same.

  6. #1176
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by kulka1 View Post
    This nabs changed macros again ?, yellow, are u going to make macros at the same sensiv. ( new macros )
    At the moment no sensitivity changes are present.

    Keep soldier aiming sensitivity at 100%
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  7. #1177
    XB0SSLIKE's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    What's wrong with the M240B?
    I dont know why, but the M240b is the only macro from you that isnt working for me

  8. #1178
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by XB0SSLIKE View Post
    I dont know why, but the M240b is the only macro from you that isnt working for me
    Download the M240B no spread, not no recoil.

    In my Youtube video, the macro is working as intended. Even with M-Macro conversion to MGN on 3/N button.
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  9. #1179
    XB0SSLIKE's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Download the M240B no spread, not no recoil.

    In my Youtube video, the macro is working as intended. Even with M-Macro conversion to MGN on 3/N button.
    I tried, isnt working

  10. #1180
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by XB0SSLIKE View Post
    I tried, isnt working
    Then PKP macro won't work then.


    Tried to use hold aim button instead of click to aim?
    Read the directions of usage in first page and in youtube description?
    Made sure that settings are correct (mousesens+rawinput)
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  11. #1181
    constantine05's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    It's not copying, you have to reproduce what you see on the Bloody oscar editor window to the older Oscar editor.
    Can we rewrite all things in lastest oscar macro or we must use older oscar macro for this?Is there any basic thing to do this.I bought bloody v7 last week and dont know how to convert .amc to .bwp Do ı rewrite all code everytime to convert .amc to .bwp (open oscar macro and see all code there) because ı dont know how to do , add delay,relative_move and etc.
    Last quesiton.Which older macro ı use.Can you give a link to edit that code to do .bwp.

  12. #1182
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by constantine05 View Post
    Can we rewrite all things in lastest oscar macro or we must use older oscar macro for this?Is there any basic thing to do this.I bought bloody v7 last week and dont know how to convert .amc to .bwp Do ı rewrite all code everytime to convert .amc to .bwp (open oscar macro and see all code there) because ı dont know how to do , add delay,relative_move and etc.
    Last quesiton.Which older macro ı use.Can you give a link to edit that code to do .bwp.
    If you have bloody mouse, no need to rewrite the macro

    You can use M-Macro mode to use AMC with 3/N
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

  13. #1183
    TigerAchel's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Need macro for Aws, I use A4tech X7 F4...

  14. #1184
    TigerAchel's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    If you have bloody mouse, no need to rewrite the macro

    You can use M-Macro mode to use AMC with 3/N
    Hei Yellow 13 I'm from Indonesian too, nice to meet you...

  15. #1185
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,431
    Reputation
    96
    Thanks
    4,534
    Quote Originally Posted by TigerAchel View Post
    Need macro for Aws, I use A4tech X7 F4...
    Requests on the thread will not be answered. Use PM.
    Rig | 5820K - 16G - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W10E
    Laptop | P870KM1 | 7700K - 16G - GTX1080N SLi - 850EVO 500G - W10E - 780W Eurocom PSU

Page 79 of 103 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Battlefield Hardline - Mouse Macros for X7 Mouse (community)
    By Yellow 13 in forum Battlefield Hardline Hacks & Cheats
    Replies: 53
    Last Post: 11-01-2015, 09:09 AM
  2. [Release] Regularly updated community macro thread [X7 Mouse] (May 26 Patch)
    By Yellow 13 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 30
    Last Post: 10-27-2015, 04:50 AM
  3. [Release] Regularly updated community macro thread (BF3 V2) [X7 Mouse]
    By Yellow 13 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 87
    Last Post: 10-19-2015, 07:52 AM
  4. [Release] Regularly updated community macro thread [X7 Mouse] (with universal soldier aiming)
    By Yellow 13 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 103
    Last Post: 09-03-2015, 09:52 PM
  5. [Outdated] Regularly updated norecoil+rapidfire and various macros for A4Tech Mouse
    By Yellow 13 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 325
    Last Post: 07-05-2014, 01:28 PM