Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
  1. #31
    Prime75's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amused
    This is odd. It launches fine and when I alt tab from BF4 in window & borderless mode I can see it working but when I click inside the game to play it the ESP disappears. It doesn't seem to like displaying on top of bf4 when the bf4 window is active

  2. #32
    FoxFort's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    122
    My Mood
    Amused
    This is odd. It launches fine and when I alt tab from BF4 in window & borderless mode I can see it working but when I click inside the game to play it the ESP disappears. It doesn't seem to like displaying on top of bf4 when the bf4 window is active
    Try windowed mode, and first setup you battlefield 4 settings then launch the hack.

  3. #33
    peterdipet's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Gamerdog6482 View Post
    Try borderless mode.
    Thanks! It works now.

  4. #34
    sumner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    27
    Thanks
    34
    My Mood
    Cheerful
    It all works fine except the boxes around enemies flicker :/ Not sure what I'm doing wrong

  5. #35
    deadfix's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    45
    Thanks
    44
    My Mood
    Happy
    Do you have any ideas on fixing the fact that my game crashes like every 5 minutes or so. I checked my Nividia drivers, there up to date, and my game runs fine without the hack, but as soon as I activate the hack my game starts crashing like every 5 or so minutes.

  6. #36
    FoxFort's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    122
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by deadfix View Post
    Do you have any ideas on fixing the fact that my game crashes like every 5 minutes or so. I checked my Nividia drivers, there up to date, and my game runs fine without the hack, but as soon as I activate the hack my game starts crashing like every 5 or so minutes.
    Give me your specs', screen resolutions and do you have aero ?
    I played like 8 round with the hack without any crash...

  7. #37
    ReganS7's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    Weird, im running a super high spec computer yet my FPS is dropping?

  8. #38
    deadfix's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    45
    Thanks
    44
    My Mood
    Happy
    Intel i7 960
    GTX 650 TI

    1920x1080

    Aero enabled

  9. #39
    FoxFort's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    122
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by ReganS7 View Post
    Weird, im running a super high spec computer yet my FPS is dropping?
    Emm, i know, i'm working for another way of drawing boxes which should be released in the next updatem and should make no changes to FPS for way better rendering, just wait the update and use lowers settings for now, or don't use the hack until the update

    Intel i7 960
    GTX 650 TI

    1920x1080

    Aero enabled
    It should work great, i have GTX 560 Ti and no crahses. Try lower settings or there is something on your computer that causes the crash.Maybe i could if you have an AntiVirus installed, disabling it, or whiteList the hack, could solve your problem.
    Last edited by FoxFort; 01-29-2014 at 07:44 PM.

  10. #40
    skinner_out's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    How to work at 1920x1080? In fullscreen or window? For me, or choose the page of the hack or the BF4 page, it does not work properly. Could you explain to me how it works?

  11. #41
    ilya.syrgi's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    what about fullscreen?

  12. #42
    FoxFort's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    122
    My Mood
    Amused
    How to work at 1920x1080? In fullscreen or window? For me, or choose the page of the hack or the BF4 page, it does not work properly. Could you explain to me how it works?
    Run bf4 in Windowed mode and wait it until it load. On the deploy screen click on deploy and come back to the desktop then run the hack and come back to bf4. It should work.
    what about fullscreen?
    Never happened in an external hack. Try borderless mode or buy me an bf4 account to test my internal hack on it, i have to perfect my anti-PKScreenShot before and i don't want to do it in my current account Already got banned by FF for 24 hours by trying it lol

  13. #43
    milkydude12's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by FoxFort View Post
    I'm already working on that and on other features aswell, just wait for the update
    Awesome, Thanks

  14. #44
    patjuh23's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Bergen op Zoom
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Boxes are way off the grid! And i like to toggle on/off some hacks (like spread/recoil on/off and no bulletdrop)... plz

  15. #45
    ichigohallow's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    with today's update does not work

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] External Box ESP V1.0 (AlterIWNET v 1.3.37 compatible)
    By TheGamePope in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Private Servers
    Replies: 83
    Last Post: 07-15-2010, 01:51 PM
  2. Is external (.exe) esp detectable
    By Morbid Angel in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 04-19-2010, 07:01 PM
  3. [Release] [LEECHED]External Box ESP v3.1
    By SteamFuck in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2010, 12:37 PM
  4. [Release] External Box ESP 1.0.184
    By TheUser in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 41
    Last Post: 03-04-2010, 09:56 PM
  5. ESP radar ennemis HELP
    By Viskor in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2010, 05:56 PM