Thread: ESP 31/1/2014

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 183
  1. #46
    vuxx's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get hack is detected error as well.

  2. #47
    Witcher!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Mayion View Post


    Then the file you want to open isn't a dll/exe.
    I use file from this topic Glue likes cock. And I want modify the MD5 with your Byte Changer - v1.2 . But when open BC
    and find folder with this hack ,folder is empty.

  3. #48
    Prime75's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Witcher! View Post
    I use file from this topic Glue likes cock. And I want modify the MD5 with your Byte Changer - v1.2 . But when open BC
    and find folder with this hack ,folder is empty.
    When you're finding the folder beside the name box change the drop down box to exe like this screenshot http://puu.sh/6GVd8.png
    Last edited by Prime75; 02-01-2014 at 10:40 PM.

  4. The Following User Says Thank You to Prime75 For This Useful Post:

    Witcher! (02-02-2014)

  5. #49
    FoxFort's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    10
    Thanks
    122
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by vuxx View Post
    I get hack is detected error as well.
    The hack is not actually dectected, but for some reason some persons gets "detected" message on the scanner console. A200K told it in another forum, and he's not a liar.
    For the ones whose getting black screen error, it's because aero isn't installed/active, you shoud activate it to get the transparency.
    And finally, i really advice you to not use the unlockin all feature, i created my own (so no way it's actually the hacks which is detected), injected the dll one time in a server with punkbuster and FF streaming, and got banned the same day, but only for 24h, so i advice you to not use it, maybe i was just lucky and you could be banned 4ever.

  6. #50
    blisterpops's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheeky
    Please help! Whenever i start up the hack, my screen goes black, like im blind. I am still able to shoot and use the menu, but i cant see

  7. #51
    hydro420's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Southern California
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    I am using the Byte Changer program. Renamed the .exe with Byte Changer to Teamspeak.exe. I am so crafty. Anyways, haven't gotten any HACK DETECTED message whatsoever and I've been using it up until 2 minutes ago.

  8. The Following User Says Thank You to hydro420 For This Useful Post:

    Witcher! (02-02-2014)

  9. #52
    Demonarma's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Retard who called me an idiot, you worse than a dog and I believe you can suck a golf ball through garden hose.

  10. #53
    Masonliles's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    Right behind you
    Posts
    64
    Reputation
    17
    Thanks
    27
    My Mood
    Cheeky
    Quote Originally Posted by FoxFort View Post
    The hack is not actually dectected, but for some reason some persons gets "detected" message on the scanner console. A200K told it in another forum, and he's not a liar.
    For the ones whose getting black screen error, it's because aero isn't installed/active, you shoud activate it to get the transparency.
    And finally, i really advice you to not use the unlockin all feature, i created my own (so no way it's actually the hacks which is detected), injected the dll one time in a server with punkbuster and FF streaming, and got banned the same day, but only for 24h, so i advice you to not use it, maybe i was just lucky and you could be banned 4ever.
    You Sir are an legend! I tried the aero solution and it worked perfectly. Also mine did get a hack detected message but after that It stopped.

  11. #54
    bullpop's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    3,695
    Reputation
    287
    Thanks
    2,168
    My Mood
    Psychedelic
    @Mayion tested it. Works flawless for me.

    (Windows 7 64-bit)
    MPGH Member Since 10/17/2010
    Battlefield Minion Since 01/22/2014 till - 08/27/2014
    APB Minion since 11/12/2011 till 4/16/2012

  12. The Following User Says Thank You to bullpop For This Useful Post:

    [MPGH]Mayion (02-02-2014)

  13. #55
    aliiahmed's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how to totally undo the hack ?

  14. #56
    JasonDealley's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cynical
    How do you mean undo?
    If you just close the game the hack will stop.
    If your talking about the "Item Unlock" option, when you quit the game and join a new server you will just be with your original gear again.

  15. #57
    AlaskaVet's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Location
    Alaska
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    This is how to fix black screens. Open control panel go to change the theme and in the list of Aero Themes choose the windows 7 theme. This should fix it because I had to do the same thing and it works like a charm.
    Last edited by AlaskaVet; 02-02-2014 at 04:43 PM.

  16. #58
    sumner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    88
    Reputation
    27
    Thanks
    34
    My Mood
    Cheerful
    Perfect except for occasional crashes. I can't finish most games.

  17. #59
    Witcher!'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Same here,the game crash.

  18. #60
    SuperMan9871's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    263
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Happy
    item unlocker doesnt work too good to be true haha. Also is there a high risk of ban? as in software or detection and not just hoing 100/1?
    The world is to BIG so make it small


Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Battlefield 4 ESP 1/13/2014
    By Bs in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 28
    Last Post: 01-15-2014, 02:02 AM
  2. HL2 Hack With Aimbot|ESP| And much, Much more.
    By quin123 in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 04-03-2009, 01:57 PM
  3. ESP/Chams For BHD 1.5.0.5 Arugs 1.2m: Undetected
    By sf0d in forum General Game Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2008, 03:31 PM
  4. esp
    By mopo in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2007, 10:33 AM
  5. Replies: 16
    Last Post: 08-10-2007, 08:10 AM