Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 313
  1. #166
    Dj1986's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hello.
    good, I decided to play around August this program oscar macro to a bloody 5, mouse v7 ...
    So We now help me on what to look for, it means that you need to set functions.? I played yesterday and I can not adjust to the recoil was not strong because doing dating to the top? and whether it is necessary to change the sensitivity? because I do not know how to play the free sensitizing crop 30% in the game set: D and mouse dpi x1000, Y1000.
    Correct me what and jak.Zaczynam zabawe with this program, so tips are important to me To do the same Regards!: *

  2. #167
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by Dj1986 View Post
    hello.
    good, I decided to play around August this program oscar macro to a bloody 5, mouse v7 ...
    So We now help me on what to look for, it means that you need to set functions.? I played yesterday and I can not adjust to the recoil was not strong because doing dating to the top? and whether it is necessary to change the sensitivity? because I do not know how to play the free sensitizing crop 30% in the game set: D and mouse dpi x1000, Y1000.
    Correct me what and jak.Zaczynam zabawe with this program, so tips are important to me To do the same Regards!: *
    Sensitivity must be 0.02 (gstinput.mousesensitivity 0.02)

    I do not care if you use a different sensitivity, I don't make macros for different sensitivity values

    DPi does not affect macro.
    Last edited by Yellow 13; 09-12-2014 at 04:11 AM.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  3. #168
    Dj1986's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    female
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok,Ok ,Ok
    Thx yellow13:*

    will compete more with this
    Last edited by Dj1986; 09-12-2014 at 06:57 AM.

  4. #169
    FreddieMcGregor's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hello everyone,

    I have here with me some very good rapidfire macros. Specially SCAR, ACE52-CQB and 23.
    I would love to be able to share them with you, but I need to solve a problem before expose them.

    I used it for a few years X7-750BK model and I`m very familiar with macros, but I came across a problem.
    Today I have a Bloody Terminator TL8A.

    I always used the "CLICK BUTTON" mode to aim and today I decided to change the way to the "HOLD BUTTON" mode to aim.

    Sometimes when shooting in "CLICK BUTTON" mode when i release the right button, the AIM stills active.
    This is driving me crazy.

    Does anyone know how to help me?

    Thank you so much.

  5. #170
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by FreddieMcGregor View Post
    Hello everyone,

    I have here with me some very good rapidfire macros. Specially SCAR, ACE52-CQB and 23.
    I would love to be able to share them with you, but I need to solve a problem before expose them.

    I used it for a few years X7-750BK model and I`m very familiar with macros, but I came across a problem.
    Today I have a Bloody Terminator TL8A.

    I always used the "CLICK BUTTON" mode to aim and today I decided to change the way to the "HOLD BUTTON" mode to aim.

    Sometimes when shooting in "CLICK BUTTON" mode when i release the right button, the AIM stills active.
    This is driving me crazy.

    Does anyone know how to help me?

    Thank you so much.
    Firmware problem, not fixable.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  6. The Following User Says Thank You to Yellow 13 For This Useful Post:

    FreddieMcGregor (09-22-2014)

  7. #171
    FreddieMcGregor's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Firmware problem, not fixable.
    My God.
    Thanks for the feedback Yellow

    Do you have any suggestions?
    I'm so used to this kind of macro norecoil/nospread. They are very accurate

  8. #172
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by FreddieMcGregor View Post
    My God.
    Thanks for the feedback Yellow

    Do you have any suggestions?
    I'm so used to this kind of macro norecoil/nospread. They are very accurate
    suggestion for what? I already said it's not part of the macro's fault, it's within the mouse firmware itself.

    you can try to contact a4tech USA (bill@a4tech.com), but I think their US contact person is dead
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  9. The Following User Says Thank You to Yellow 13 For This Useful Post:

    FreddieMcGregor (09-22-2014)

  10. #173
    FreddieMcGregor's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    suggestion for what? I already said it's not part of the macro's fault, it's within the mouse firmware itself.
    you can try to contact a4tech USA, but I think their US contact person is dead
    Ok Man.
    This is a particular problem with TL8A or all Bloody mice?

    If it is a problem only with TL8A I sell it today.

    Thank you.

  11. #174
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by FreddieMcGregor View Post
    Ok Man.
    This is a particular problem with TL8A or all Bloody mice?

    If it is a problem only with TL8A I sell it today.

    Thank you.
    all





    /10char
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  12. #175
    shooter_rsa's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Red face mg 4 macro

    hi can you create a macro for the mg 4 with coyote sight
    Quote Originally Posted by OliverCarswell View Post
    Hello I know, there are many guys, looking for no-recoil or no-spread for BF4 or any other game. And there are not so many people that make macros for free. So, I decided to make some kind of them. You can request macros here in comments. Currently i have 5 C-Machine .bwp files for BF4 (I tried to make "perfect" No-Recoil and No-Spread macros)
    The list of guns, that already have no-recoil/no-spread will always update. Currently i have macros for:
    (Gun - Attachments - Player Class)
    ACE-52 CQB - IRNV, Laser sight - Carbine, every class
    AKU-12 - "Cobra" RDS, Ergonomic handle - Carbine, every class
    MX-4 - "Coyote" RDS, Laser sight, Silencer, Ergon. Handle - PDW, Engineer
    SCAR-H - Mirror RDS, underbarrel mount - Assault Rifle, Medic
    TYPE-88 LMG - HD-33, silencer, bipod (Of course, works w/o bipod lol) - LMG, Support
    You can request any time, any weapon. Some of them may be locked for me, but i'll do my best.
    P.S. Donating will be MUCH appreciated. For this thing i have Yandex Wallet: 410012243963658.

  13. #176
    oyuncu58's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ace 23 macro ?

  14. #177
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by shooter_rsa View Post
    hi can you create a macro for the mg 4 with coyote sight
    Quote Originally Posted by oyuncu58 View Post
    ace 23 macro ?
    Quote Originally Posted by Claudiopbi View Post
    Wish had this macros for others weapons! Like one for ACR-W


    PM me and I can arrange something
    Last edited by Yellow 13; 09-24-2014 at 02:53 AM.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  15. #178
    FreddieMcGregor's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    all
    /10char
    Thanks for the feedback.


    Hello Yellow,
    I found a solution.

    I'm testing at this time and the result being 100%. No strange behavior with rapidfire macro in "HOLD TO AIM" mode.

    I was going crazy because I could not play the way I wanted.


    What do you think ... we should create a new thread about it?

  16. #179
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,442
    Quote Originally Posted by FreddieMcGregor View Post
    Thanks for the feedback.


    Hello Yellow,
    I found a solution.

    I'm testing at this time and the result being 100%. No strange behavior with rapidfire macro in "HOLD TO AIM" mode.

    I was going crazy because I could not play the way I wanted.


    What do you think ... we should create a new thread about it?
    Go ahead and make a new thread, I'd love to hear about the fix you proposed
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  17. #180
    jkinnune's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    Go ahead and make a new thread, I'd love to hear about the fix you proposed
    Hey yellow. Which model of mouse do you have these days? My old x7 finally went bad. Figured you had the expertise here... I'd appreciate the input if you could.

Page 12 of 21 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Similar Threads

  1. Bf4 Bloody macros for console, Xim related questions-
    By ivekeeper in forum Battlefield 4 Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-21-2015, 03:58 AM
  2. Bloody V7 Mouse Macros - AK12 (Autofire+Burst Mode)
    By waynomat in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 110
    Last Post: 05-04-2014, 08:02 AM
  3. ARMA III Bloody Headshot (BWP) Macros
    By OliverCarswell in forum ArmA 3 Marketplace
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2014, 04:33 AM
  4. Bloody V7 Mouse Macros - RFB
    By waynomat in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2013, 07:31 AM
  5. Bloody V7 Mouse Macros - Pistol P226
    By waynomat in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 11-03-2013, 06:16 PM