Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 295
  1. #211
    bobbysandals's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have a a4tech oscar x7 mouse. Using the oscar editor i can put the macro onto the little btn (7). But i find this annoying is there any way to map to the regular left hand side btn mouse click. In Options the btn i want is (1) but its unavailble or greyed out.
    Be great if i could get some help with this.

    - - - Updated - - -

    i have a a4tech oscar x7 mouse. Using the oscar editor i can put the macro onto the little btn (7). But i find this annoying is there any way to map to the regular left hand side btn mouse click. In Options the btn i want is (1) but its unavailble or greyed out.
    Be great if i could get some help with this.

  2. #212
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by bobbysandals View Post
    i have a a4tech oscar x7 mouse. Using the oscar editor i can put the macro onto the little btn (7). But i find this annoying is there any way to map to the regular left hand side btn mouse click. In Options the btn i want is (1) but its unavailble or greyed out.
    Be great if i could get some help with this.

    - - - Updated - - -

    i have a a4tech oscar x7 mouse. Using the oscar editor i can put the macro onto the little btn (7). But i find this annoying is there any way to map to the regular left hand side btn mouse click. In Options the btn i want is (1) but its unavailble or greyed out.
    Be great if i could get some help with this.

    It's normal, you can't put macro on Button 1 (LMB) to prevent you from deactivating left click. It's a safety measure if you would consider it.

  3. #213
    bobbysandals's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thanks for reply. i can only start the macro from hip fire. it will not fire when im in ADS. Is this normal too?

  4. #214
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by bobbysandals View Post
    thanks for reply. i can only start the macro from hip fire. it will not fire when im in ADS. Is this normal too?
    The macros I make don't support toggle aim, use hold aim in your settings.

  5. #215
    bobbysandals's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Got it . Thanks.........

  6. #216
    bobbysandals's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hi . i know i said got it but............in my mind i have allways used hold aim. eg hold left mouse to aim , release to not aim.
    Toggle aim is click right btn once , click again to deactivate. are we talking they same here. because i cant live with click to aim - click to not aim its alien to me.
    Thanks.........

    So your macro for me only work toggle.
    I allways use/prefer hold hold.
    We seem on they same page. What settings could i possibly change?
    Last edited by bobbysandals; 02-18-2015 at 03:59 PM.

  7. #217
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by bobbysandals View Post
    Hi . i know i said got it but............in my mind i have allways used hold aim. eg hold left mouse to aim , release to not aim.
    Toggle aim is click right btn once , click again to deactivate. are we talking they same here. because i cant live with click to aim - click to not aim its alien to me.
    Thanks.........

    So your macro for me only work toggle.
    I allways use/prefer hold hold.
    We seem on they same page. What settings could i possibly change?
    Sceenshot your oscar editor window + which macro you are using.

  8. #218
    babastreus's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i have a question..where i put these setting?


    GstInput.MouseRawInput 1
    GstInput.MouseSensitivity 0.020000
    GstInput.MouseSensitivityVehicle 0.300000

  9. #219
    creamster's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    You can put those settings in your BF4 Config file - PROFSAVE_profile.
    Path:
    %USERPROFILE%\Documents\Battlefield 4\settings

  10. #220
    babastreus's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hello , I have your files in the download folder , but are not able to put them into the mouse . I have a bloody V8M

  11. #221
    pepeca's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Gender
    female
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    very nice

  12. #222
    BeDDonG's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    very nice!

  13. #223
    userdsp's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Please give more like this!

    - - - Updated - - -

    Thanx a log gays!

  14. #224
    userdsp's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Last edited by userdsp; 03-31-2015 at 08:58 AM.

  15. #225
    krayter07's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Okay. Everything fine. Can any1 tell me how to change format from .amc to .mgn?

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Epic macro AMC for all weapon!
    By BlazikenBS in forum Blackshot Injectors & Tools
    Replies: 15
    Last Post: 06-20-2016, 12:53 PM
  2. [Release] Regularly updated community macro thread [X7 Mouse]
    By Yellow 13 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 1534
    Last Post: 11-02-2015, 02:07 AM
  3. [Release] Regularly updated community macro thread (BF3 V2) [X7 Mouse]
    By Yellow 13 in forum Battlefield 3 (BF3) Hacks & Cheats
    Replies: 87
    Last Post: 10-19-2015, 08:52 AM
  4. [Release] Regularly updated community macro thread [X7 Mouse] (with universal soldier aiming)
    By Yellow 13 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 103
    Last Post: 09-03-2015, 10:52 PM
  5. [Solved] ....microsoft wire mouse on macros.amc
    By siaricky9 in forum Blackshot Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2015, 04:22 AM