Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 337
  1. #16
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    For sure it works, something you are doing wrong.
    G500 and G400 middle click mouse button is the same.

  2. #17
    Boss73's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have the problem when the script run that he move automatic or not or not correct.

  3. #18
    Fingerhut3's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by professor315 View Post
    For sure it works, something you are doing wrong.
    G500 and G400 middle click mouse button is the same.
    Okay, i'll test it again in some minutes... maybe it's only a conflict between my profiles

  4. #19
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    No complains, so i guess it works to you too

  5. #20
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    thank you very much.... a good alternative for bloody... i test it later

  6. #21
    CFhacks4ever's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Ok i cant get this working....I imported the XML File into my Logitech Game Software...and i set it as my actual Profile.

    But ingame i cant see any Change....i use the Scar Heavy with the attachments you said.

    Did i forgot something?

  7. #22
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by CFhacks4ever View Post
    Ok i cant get this working....I imported the XML File into my Logitech Game Software...and i set it as my actual Profile.

    But ingame i cant see any Change....i use the Scar Heavy with the attachments you said.

    Did i forgot something?
    Yes, you have to press the middle mouse button down in order to enable it.
    Also it works only while aiming down (first press right button to scope and then while holding it you press the left button to fire).

  8. The Following User Says Thank You to professor315 For This Useful Post:

    CFhacks4ever (05-18-2014)

  9. #23
    CFhacks4ever's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    ok ill try it now

    could you may contact me in skype if i still got a problem?

    UPDATE:
    still not working i did everything you said....import the file, activate it, then go ingame, select the right weapon and stuff, ingame i press the middle mouse button(you mean the one for scrolling?) and aim and shoot...still no change
    Last edited by CFhacks4ever; 05-18-2014 at 03:24 PM.

  10. #24
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by CFhacks4ever View Post
    ok ill try it now

    could you may contact me in skype if i still got a problem?

    UPDATE:
    still not working i did everything you said....import the file, activate it, then go ingame, select the right weapon and stuff, ingame i press the middle mouse button(you mean the one for scrolling?) and aim and shoot...still no change
    What mouse do you have? The one you use for scrolling can be pressed down two (e.g. G500 mouse wheel has 5 operations: 1.scroll down 2.scroll up 3. lean left 4.lean right 5. push it down). If you push down the mouse wheel, with the profile selected then it will work.
    Last edited by professor315; 05-18-2014 at 04:27 PM.

  11. #25
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    i have a g502 and have this error:
    (01:03:27) Script Loaded (SCAR-H_RDS)
    attempt to call a nil value

  12. #26
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by lumpi999 View Post
    i have a g502 and have this error:
    (01:03:27) Script Loaded (SCAR-H_RDS)
    attempt to call a nil value
    Open a profile, put these lines inside:
    function OnEvent(event, arg)
    OutputLogMessage("event = %s, arg = %s\n", event, arg)
    end
    save it and push the middle mouse button down. What key argument it displays?
    When you push it down it displays in scripting window the following message:
    "SCAR-H + RDS + AngledForegrip + comp or suppressor"
    Last edited by professor315; 05-19-2014 at 05:10 AM.

  13. #27
    CFhacks4ever's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by professor315 View Post
    What mouse do you have? The one you use for scrolling can be pressed down two (e.g. G500 mouse wheel has 5 operations: 1.scroll down 2.scroll up 3. lean left 4.lean right 5. push it down). If you push down the mouse wheel, with the profile selected then it will work.
    i pushed it down and it still doesnt work

  14. #28
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Ok i remove the button enabler for cross logitech mouse operability (i own a G500 so the tests have been made with it).

    Settings are the same:
    SKAR-H
    -any RDS only
    -Angled
    -supressor or compenasator

    GstInput.MouseRawInput 1
    GstInput.MouseSensitivity 0.020000
    GstInput.MouseSensitivityVehicle 0.300000

    Open your LGS panel, navigate to your profile tab, import the macro profile i attach, set it as "Persistent".

    Now you should be able every time you are holding right mouse button, when you press the left mouse button to notice the auto cursor movement (so yes it is working only with scope/aim on). Easy as this, first hold the right mouse button, then click or hold the left mouse button and it works.
    Please do not pm me for skype, videos, tutorial etc, it can not be made simpler than this.

    Enjoy!

    virustotal. com/de /file/1b66dcf83e7681ef66432d379664b5a7ccb2341a81c7e575ae d926454bc65671/analysis/1400507687/
    virusscan. jotti. org/ en/scanresult/69124d8ffe9450f72 d b b9fb53f98348e23c3b424
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    logitech_mpgh_profile.png  

    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by professor315; 05-19-2014 at 08:56 AM.

  15. The Following 57 Users Say Thank You to professor315 For This Useful Post:

    -SKURGE- (04-14-2015),Achim39 (09-10-2014),ares0027 (11-22-2014),ashatar (03-15-2015),audiohacked (12-06-2014),bancomat2 (11-05-2014),Barlock1991 (10-22-2014),BeDDonG (10-04-2014),boomkaap (11-26-2014),by_block (08-14-2014),Carciofo96 (02-14-2016),CFhacks4ever (12-15-2014),davidbowieman (07-08-2014),def599 (02-27-2015),domio2 (08-28-2014),eli_jdm (05-26-2014),exonxon (05-02-2016),Feomatar (04-16-2016),gauphilic (09-18-2014),Gedo Mazo (07-29-2015),greyjoy (08-04-2014),hacker13301 (06-26-2014),Hansa2906 (04-27-2016),HaxxerPanda (02-19-2015),iKuro (07-21-2014),jacky6233 (01-19-2015),joetiptoey (06-13-2016),kimbaeng (06-16-2016),koolbhoy (09-01-2014),KrisSerbia (06-22-2015),legenspeed (05-19-2014),Lest5800 (01-14-2016),lumpi999 (05-19-2014),m00nrabbit (10-18-2014),MarToxAk (08-27-2015),mladen111 (07-24-2014),moscato (03-30-2015),music373737 (11-03-2015),nastydog11 (11-25-2014),Nisulid (09-29-2015),notahackerforsure (07-21-2015),OB1ishere (12-28-2014),packetloss_nl (09-02-2015),Repiz (02-18-2016),rodela (12-30-2014),s734l7h7 (08-19-2014),shankar070 (05-21-2016),SirWilliamXI (04-14-2015),sonakshisinghania (08-29-2014),th0maz5 (02-03-2015),Trettyg (10-20-2014),unverschämt (06-16-2014),User67263 (02-06-2016),VlakBon (04-10-2015),xniklaus (04-24-2016),ynon1011 (05-19-2014),zeroshiki (05-19-2014)

  16. #29
    Mayion's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Bed
    Posts
    12,574
    Reputation
    2810
    Thanks
    7,450
    My Mood
    Twisted
    /Approved.


     


    Editor - N/A
    Donator - 30 August 2013
    Battlefield Minion - 26 October 2013
    Blackshot Minion - 14 January 2014/16 September 2014
    Minecraft Minion - 7 February 2014/16 September 2014
    WarRock Minion - 23 February 2014
    League of Legends Minion - 21 March 2014

    Minion+ - 15 May 2014
    Other Semi-Popular First Person Shooter Minion - 8 August 2014
    CrossFire Minion - 23 October 2014
    Programming Section Minion - 13 November 2014
    Marketplace Minion - 7 December 2014

    Official Middleman - 7 December 2014 - 27 June 2015
    Moderator - 29 December 2014
    Project Blackout Minion - 10 January 2015
    News Force Interviewer - January 2015
    Steam Games Minion - 21 March 2015
    Dragon Nest Minion - 31 March 2015
    Publicist - April 2015 - 21 September 2015
    Global Moderator - 25 August 2015
    Super User - 13 August 2016

    Here ends the legend of me; may I rest in peace.



  17. #30
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    hmm it dont work for me.
    I use this script:
    EnablePrimaryMouseButtonEvents(true);

    local recoil = false

    function OnEvent(event, arg)

    if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 1) then
    recoil = not recoil
    end

    if IsMouseButtonPressed(1) and recoil then
    repeat
    PressMouseButton(2)
    Sleep(50)
    ReleaseMouseButton(2)
    Sleep(50)
    MoveMouseRelative(0,27)
    MoveMouseRelative(-1,0)
    until not IsMouseButtonPressed(1)
    end

    if IsMouseButtonPressed(1)
    then PressMouseButton(2)
    else ReleaseMouseButton(2)
    end
    end
    It work but on the second click on the right mouse button.
    Your New macro dont work on me.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    g502gkiqy.jpg  

    Last edited by lumpi999; 05-19-2014 at 03:59 PM.

Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-19-2016, 06:00 PM
  2. [Help Request] Looking for a very simple (but specific) mouse program/macro
    By Rapidinha in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2014, 04:48 AM
  3. [Solved] XIGNCODE and logitech mouse software problem
    By joeramone in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-2012, 02:00 PM
  4. Mouse with macros.
    By tony41011 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2012, 11:16 AM
  5. Mouse scripts/macros bannable?
    By dbag in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 07:54 AM