Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 337
  1. #31
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by lumpi999 View Post
    hmm it dont work for me.
    I use this script:


    It work but on the second click on the right mouse button.
    Your New macro dont work on me.
    Use the last posted.

  2. #32
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    your new script dont work for me.
    My script work. But only second click.
    1. click shot normal
    2. shot no recoil
    3. shot normal
    4. shot no recoil

  3. #33
    CFhacks4ever's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    Thx man your new script you uploaded is working ))

    btw, can you may upload more weapons like AEK? Great work

  4. #34
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    well you can make it self
    you only change 2 value

    MoveMouseRelative(0,27)
    MoveMouseRelative(-1,0)

    the 27 is vertical
    the -1 is horizontal

    You can make it quick and dirty
    1. BF4 in window mode and emty server
    2. Logitech Script Editor
    3. Change value 27 in 20 (Weapon has low recoil) or in 30 (Weapon has more recoil)
    4. Save (Script editor can be open)
    5. go too Game Window and Test :-)
    6. go too Script Editor window and change Value how long you finde the best value for you
    Last edited by lumpi999; 05-21-2014 at 08:14 AM.

  5. The Following User Says Thank You to lumpi999 For This Useful Post:

    HaxxerPanda (02-23-2015)

  6. #35
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by lumpi999 View Post
    well you can make it self
    you only change 2 value

    MoveMouseRelative(0,27)
    MoveMouseRelative(-1,0)

    the 27 is vertical
    the -1 is horizontal

    You can make it quick and dirty
    1. BF4 in window mode and emty server
    2. Logitech Script Editor
    3. Change value 27 in 20 (Weapon has low recoil) or in 30 (Weapon has more recoil)
    4. Save (Script editor can be open)
    5. go too Game Window and Test :-)
    6. go too Script Editor window and change Value how long you finde the best value for you
    Why not just make (-1,27)?
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  7. The Following User Says Thank You to Yellow 13 For This Useful Post:

    HaxxerPanda (03-09-2015)

  8. #36
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Guys that's the reason to release this profile. So anyone with LGS to be able to modify it to his own preferences. Most of the needed .lua code is implemented inside, perhaps few more tricks can be added. The basic trick i can recall is to put a small sleep time after every if loop statement cause otherwise it will not work.
    Keep in mind that making accurate macros that will help you in game is not that simple, so dont focus only on mouse movement but also in weapon's fire rate and attachments.
    Here are some great macro programmers you can ask their opinion or donate them for much better macro experience, if you can not do it your self.
    Last edited by professor315; 05-21-2014 at 11:14 AM.

  9. #37
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by professor315 View Post
    Guys that's the reason to release this profile. So anyone with LGS to be able to modify it to his own preferences. Most of the needed .lua code is implemented inside, perhaps few more tricks can be added. The basic trick i can recall is to put a small sleep time after every if loop statement cause otherwise it will not work.
    Keep in mind that making accurate macros that will help you in game is not that simple, so dont focus only on mouse movement but also in weapon's fire rate and attachments.
    Here are some great macro programmers you can ask their opinion or donate them for much better macro experience, if you can not do it your self.
    I haven't received my G502 yet (still in preorder)

    But in LUA, does the mouserelativemove command input affected by DPi setting? If not, the values from Oscar macros can be directly copied into the LUA script. (reduce time consumed)
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  10. #38
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    I haven't received my G502 yet (still in preorder)

    But in LUA, does the mouserelativemove command input affected by DPi setting? If not, the values from Oscar macros can be directly copied into the LUA script. (reduce time consumed)
    AFAIR (R for remember, since i am doing those since early bf3) is not affected.
    Yes surely you can, i have used some of your posted macro values here and works good.

  11. #39
    lumpi999's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amused
    oh this look great professor315 and yellow13
    I use 2 lines for better debug... :-)
    u can use 1 line :-)

  12. #40
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    LGS "auto game detection" is software macro it seems (from what I have read in logitech forum)


    The weird thing is, how does the mouserelativemove command get detected under BF4? Rawinput set to 1/enable makes the game ignore all the software macro such as AHK or Macrogamer.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  13. #41
    professor315's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    413
    Quote Originally Posted by Yellow 13 View Post
    LGS "auto game detection" is software macro it seems (from what I have read in logitech forum)


    The weird thing is, how does the mouserelativemove command get detected under BF4? Rawinput set to 1/enable makes the game ignore all the software macro such as AHK or Macrogamer.
    When you set it as persistent it works anywhere. So even when you broswing you have macro enabled. No problem since you switch to another profile without problem even in game e.g. i do it with g15 keyboard.

  14. #42
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    Quote Originally Posted by professor315 View Post
    When you set it as persistent it works anywhere. So even when you broswing you have macro enabled. No problem since you switch to another profile without problem even in game e.g. i do it with g15 keyboard.
    Ah, I see.

    Also, check your PM, I sent you something that might be of interest.
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  15. #43
    Yellow 13's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,443
    Reputation
    96
    Thanks
    4,443
    G502 high res pic gallery: http://www. abload .de /gallery.php?key=shjQheJV

    the only thing I don't like about this mouse
    1. scroll wheel misses a "tick" if you scroll fast in a long website
    2. weight
    3. mousefeet edge catches dust like magnet attracting magnetic dust
    Rig | 5820K - 16G 2400 - GTX1080 AMP - 850EVO 1TB - W7U
    Laptop | Alienware 15R3 | 6820HK - 16G 2666 - GTX1070 - 512NVME - W10P
    Laptop | MacBook Pro 2016 | 6920HQ - 16G 2133 - RP460 4GB - 2TB NVME - OSX

  16. The Following User Says Thank You to Yellow 13 For This Useful Post:

    lumpi999 (05-26-2014)

  17. #44
    babiluzion974's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    strongly macros yellow13 for logitech. you did a good job on the x7.professor315 your macros are really effective too. sorry for my english I'm french.thank you for your work

  18. #45
    foxrider's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Wisconsin
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Breezy
    Is it possible for you to do this for counter strike go?

Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-19-2016, 06:00 PM
  2. [Help Request] Looking for a very simple (but specific) mouse program/macro
    By Rapidinha in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2014, 04:48 AM
  3. [Solved] XIGNCODE and logitech mouse software problem
    By joeramone in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-09-2012, 02:00 PM
  4. Mouse with macros.
    By tony41011 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2012, 11:16 AM
  5. Mouse scripts/macros bannable?
    By dbag in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 07:54 AM