Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
  1. #46
    momiji666's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by techelpr View Post
    Be careful, using ESP to walk right up to campers when you shouldn't know where they are will get you FairFight banned.
    I have been. I wear good headphones so I can hear gunshots very well. as well as I don't make my k/d ungodly like I have seen some hackers do
    Last edited by momiji666; 03-15-2015 at 12:34 AM. Reason: added more

  2. #47
    stoney2g's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Im having trouble starting the hack, i have read recent posts and still are not helping
    This is my parameters
    "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\Source\bin\Release\Multi Tool.vshost.exe" +aimbot +espbox -showmenu
    Is there something ive done wrong?
    i have put the shortcut on the desktop and once bf4 is open and in borderless i open the shortuct and then says stopped working...
    Last edited by stoney2g; 03-15-2015 at 02:42 AM.

  3. #48
    Woltox's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by stoney2g View Post
    Im having trouble starting the hack, i have read recent posts and still are not helping
    This is my parameters
    "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\Source\bin\Release\Multi Tool.vshost.exe" +aimbot +espbox -showmenu
    Is there something ive done wrong?
    i have put the shortcut on the desktop and once bf4 is open and in borderless i open the shortuct and then says stopped working...
    Try to move the hack to your documents (just an example), it may be because the hack is in a bad place

  4. #49
    scaniaGaming's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    While i'm aiming the aimbot doesn't work, how to aimbot ? Plz

  5. #50
    Woltox's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by scaniaGaming View Post
    While i'm aiming the aimbot doesn't work, how to aimbot ? Plz
    Are the aimbot on? (f1 brings up the settings)
    What part of body have you marked the target?
    Are the player in a vehicle?
    Are the player visible with the part you have chosen? (if the player is behind a wall etc you wont get aim on him, the same if you have chosen body and his head is just sticking out)

  6. #51
    DigitalGangster_'s Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    Epic hax dude 5/5, thanks

  7. #52
    coolman2950's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Should I be careful with how much I use aimbot? I'm always using it to the body, but I feel like Fairfight can see how I am turning fast like if 2 ppl are in the way..

  8. #53
    Woltox's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by coolman2950 View Post
    Should I be careful with how much I use aimbot? I'm always using it to the body, but I feel like Fairfight can see how I am turning fast like if 2 ppl are in the way..
    Use with cauction.
    Dont get a to insane k/d many times in a row, get a k/d that is near your rank

  9. #54
    techelpr's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    284
    Quote Originally Posted by stoney2g View Post
    Im having trouble starting the hack, i have read recent posts and still are not helping
    This is my parameters
    "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\Source\bin\Release\Multi Tool.vshost.exe" +aimbot +espbox -showmenu
    Is there something ive done wrong?
    i have put the shortcut on the desktop and once bf4 is open and in borderless i open the shortuct and then says stopped working...
    WTF!!! Multi Tool.vshost.exe is NOT the hack. MultiTool.exe is what it should say. Did you even compile the source? Do you know ANYTHING about programming? If no, use the pre-compiled version. It is also VERY STUPID to put the hack in your BF4 directory. Put it on your desktop or something. Using the compiled source won't even work without the Sharp files. Just download the 3.1 version and put the folder in your documents. Then do the same thing with your shortcut.

  10. #55
    YoRza's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Location
    steam.exe
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    how detectable is this?

  11. #56
    kody101's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Buzzed
    how to use?

    - - - Updated - - -

    how do i inject hacks show up but nothing happens

    - - - Updated - - -

    amazing hack ik how to use now ty soo much

  12. #57
    momiji666's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    I have been using everything but the aimbot and have not been called out yet.

  13. #58
    Dannyk90's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i put the hack folder in my documents,

    sent a shortcut to my desktop,

    target = "C:\Users\Danny\Documents\MultiHack-Tool-v3.1\Multi Tool.exe" +aimbot +radar +espbox +showmenu
    also tried -showmenu

    went into windows mode and borderless mode, nothing.

    what am i doing wrong ?


    the cmd does close when bf4 launches, so i guess its detecting it alright..
    Last edited by Dannyk90; 03-16-2015 at 02:29 PM.

  14. #59
    Crysin's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Dannyk90 View Post
    i put the hack folder in my documents,

    sent a shortcut to my desktop,

    target = "C:\Users\Danny\Documents\MultiHack-Tool-v3.1\Multi Tool.exe" +aimbot +radar +espbox +showmenu
    also tried -showmenu

    went into windows mode and borderless mode, nothing.

    what am i doing wrong ?


    the cmd does close when bf4 launches, so i guess its detecting it alright..
    When im on the deploy screen, I then load up the multihack tool. it shows the cmd but then closes and everything opens up. make sure you're in the game, on the deploy screen before loading it up.

  15. #60
    Dannyk90's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Crysin View Post
    When im on the deploy screen, I then load up the multihack tool. it shows the cmd but then closes and everything opens up. make sure you're in the game, on the deploy screen before loading it up.
    ah ha thats it ! thanks

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Multi Hack Tool [External]
    By Monster711 in forum Battlefield 4 Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 03-23-2015, 01:49 PM
  2. [Detected] Terminator™ 32Bit version 1.0.7 Multi-Hack tools (Window Mode only)
    By OGHgamer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 39
    Last Post: 04-27-2013, 05:51 PM
  3. [Preview] Atomik's Multi Hack Tool
    By XiAtomikiX in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Private Server Hacks
    Replies: 40
    Last Post: 01-31-2013, 09:39 PM
  4. Multi hack tool needed
    By Robert805 in forum Combat Arms Hack Requests
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2011, 12:18 PM