Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    joe125125's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Error 57475 help

    hey all i have buy black ops 2 default > i have levelhack without knowing that it was needed not, possibility of playing again?


    can you help me for have use levelhack ???

  2. #2
    Dominik Trieb's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    me 2......... heeeellllp me

  3. #3
    rafaelfrancisco6's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I couldn't understand nothing...

  4. #4
    Kenshin13's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    3,473
    Reputation
    564
    Thanks
    5,883
    My Mood
    Psychedelic
    If you read as Jorndel posted, stats are saved server-side so if you edit your stats, when the server checks them vs your game and realize they're not equal, it'll throw this error. The only way to fix this is to change your stats back EXACTLY they way there were. If you can even remember them

  5. #5
    hooch's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Posts
    208
    Reputation
    6
    Thanks
    1,194
    My Mood
    Hungover
    I did the same thing. But I made it by mistake. I'll release cool hack as soon as I get rid of this error.
    I only changed 1 byte of xp number so I have only 255 possibilities to test. I already tested 40.

    I also wrote upport ticket to Steam to reset my cloud storage of BO2. I told them that my profile got corrupted and I can't play.

    Best luck unlocking your own accounts.
    Last edited by hooch; 11-14-2012 at 12:58 AM. Reason: Spelling error found.

  6. #6
    hoschi111's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    93
    My Mood
    Amazed
    Change your prestige to 15,
    go to Prestige-Menu,
    here you find a button, that can reset your stats.
    => Error is gone.
    If you like my posts, i'm thankful for every Rep or Thanks.

  7. The Following 2 Users Say Thank You to hoschi111 For This Useful Post:

    joe125125 (11-14-2012),zito93 (11-14-2012)

  8. #7
    zito93's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I've got the same problem, but I don't remember the exactly value that is now as my XP. I leveled it up to 27, what can I do to know my exact actual value to get p.15 to reset my stats?

  9. #8
    hoschi111's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    93
    My Mood
    Amazed
    With my deleted stats-hack or CE + Addreses
    If you like my posts, i'm thankful for every Rep or Thanks.

  10. The Following 3 Users Say Thank You to hoschi111 For This Useful Post:

    joe125125 (11-14-2012),zito93 (11-14-2012),_polar (11-14-2012)

  11. #9
    zito93's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Many thanks bro, I fixed it
    Last edited by zito93; 11-14-2012 at 08:58 AM.

  12. #10
    _polar's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    192
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Psychedelic
    You find a fix??

  13. #11
    carlos06's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i got the same problem
    i don't know the stats is on server side
    is there any way to edit stats

  14. #12
    joe125125's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nice honchi!!!!

  15. #13
          ( ° ͜ʖ͡°)╭∩╮
    Former Staff
    MarkHC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2,751
    Reputation
    66
    Thanks
    14,311
    My Mood
    Angelic
    You can't change your stats, otherwise you'll get that error.

    /Closed


    CoD Minion from 09/19/2012 to 01/10/2013

Similar Threads

  1. [Help Request] Cant open an injector with out this error! please help!
    By sparkmate1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2012, 02:45 AM
  2. [Help Request] Mw2_liberation error. Need help [Pics incluided]
    By lasagne93 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 16
    Last Post: 11-17-2011, 11:36 AM
  3. [Help Request] Lula Wallhack activity code error please help
    By ajorange in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2011, 02:38 AM
  4. [Help Request] Syntax error plz help
    By pizza127 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 06-02-2011, 01:51 AM
  5. [Help Request] runtime error. plz help me '-'
    By qqhhqqli in forum Vindictus Help
    Replies: 6
    Last Post: 05-17-2011, 12:01 AM