Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    LOLxFUN's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Doh

    How to fix the error message "Can't connect to blackops 2 Servers"ZOMBIES/MULTIPLAYER

    Hello!

    I had this error for 3 days, that told me that the blackops servers are not available.
    i finally found a solution for it (altho i have no idea why it works).

    Just close all the games you have running, and start Call of duty: WAW (Steam version).
    And close it again.
    If it's right, steam says you're still playing Cod: WAW.

    Now start Black ops 2, and you should be able to connect to the server again.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    CodWawBlackops2.png  

    Last edited by LOLxFUN; 11-26-2012 at 11:56 AM.

  2. #2
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    It is similar on the Xbox, sometimes I can't connect to the servers, then I restart my Xbox and it works.

    I have no idea why this happens, but sharing some fixes seems like a great idea.


    The lines in my Steam are i's

  3. #3
    LOLxFUN's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    105
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Doh
    I tried restarting my PC/Steam, but didint work

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to fix the 'error' bug since the update.
    By Snake in forum Soldier Front General
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2011, 06:12 AM
  2. [TUT] How to fix the D3D errors in C++ - Gellin's Base
    By CAFlames in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 24
    Last Post: 09-15-2010, 10:04 PM
  3. [Request] Can anyone release how to do the empty message spam block
    By jokers300 in forum Combat Arms Glitches
    Replies: 4
    Last Post: 07-25-2010, 08:40 AM
  4. [tut] how to fix the installing error (corrupt file)
    By woodz in forum Battlefield Bad Company 2 (BFBC2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2010, 02:01 PM
  5. how to fix the error (could not inject) on vista
    By cute bs girl in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 10-11-2008, 10:41 PM