Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    scazzard1's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    I'm assuming I was lucky to get out of the 57475 error.

    I accidentally used an outdated challenge exp trainer, and then it set my exp to negative. I stopped playing for the day, before I did anything drastic. What I tried now in the game, I went on it, and then it said that my rank files were corrupted, and it set me back earlier in the level I was on.

  2. #2
    haens12's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    109
    Reputation
    10
    Thanks
    103
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by scazzard1 View Post
    I accidentally used an outdated challenge exp trainer, and then it set my exp to negative. I stopped playing for the day, before I did anything drastic. What I tried now in the game, I went on it, and then it said that my rank files were corrupted, and it set me back earlier in the level I was on.
    and you can play online again?

  3. #3
    scazzard1's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by haens12 View Post
    and you can play online again?
    Yeah, which is awesome.

  4. #4
    haens12's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    109
    Reputation
    10
    Thanks
    103
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by scazzard1 View Post
    Yeah, which is awesome.
    NOOOOOOO, i resetted my stats because of this :/
    but now we maybe have a way to a rank hack :O

  5. #5
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by haens12 View Post
    NOOOOOOO, i resetted my stats because of this :/
    but now we maybe have a way to a rank hack :O
    no..he just didnt play -> didnt save on the server->corrupt files->"setback"->evading the error->profit

Similar Threads

  1. [WTS] 90 CD Keys - $150 - Getting out of the market - Good for sellers! [Trusted Seller]
    By bryandesigning in forum DayZ Selling / Trading / Buying
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2012, 01:36 PM
  2. Quickest way to get out of the game
    By nick_hl2 in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 09-17-2012, 10:14 PM
  3. Dog humps a mailman when he gets out of the car xD [Vid]
    By Dawn of War1 in forum Entertainment
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2011, 07:27 PM
  4. Replies: 77
    Last Post: 10-17-2010, 04:41 PM
  5. [Tutorial] redo of the glitch on getting out of the map in power plant
    By edude2 in forum Operation 7 Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 06-12-2010, 05:21 AM