Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    irocksman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    10

    Custom Cameo's for black ops 2

    who it be possible for a custom cameo to be made at all? i know ps3 and pc are getting the custom cameo's that xbox has right now, but would it be possible if someone makes their own custom cameo so everyone use?

    (im no't sure if is in the wrong spot or, going against any rules, i hope not, ask i'm not requesting anything, just asking if it would be possible, but just in case @Jorndel, could you move this thread to the correct location, it is not in the right location)
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post

    If it isn't a binary file, you don't need a virus scan.

    Approved.

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    This have been asked before, and the.

    The answer is still "no".

    But if someone would want it it happen. I'm sure they could. (Unless someone has already)

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    at first you need to decrypt all the ff and gsc files to even change the normal camos to "custom" camos. for the camos that are on xbox atm (bacon, party rock etc) those are implemented as of now but cant accessed by any normal tool (trainer, etc).

  4. #4
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ytoof View Post
    at first you need to decrypt all the ff and gsc files to even change the normal camos to "custom" camos.
    Wrong

    We change the Texture Files. (IWI files, convert to D3D files, and then the other way)
    -This has worked for most CoD Games, but this time they protected it moar haha

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. #5
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    Wrong

    We change the Texture Files. (IWI files, convert to D3D files, and then the other way)
    -This has worked for most CoD Games, but this time they protected it moar haha
    as i said...its encrypted and you need to decrypt :P btw some guys already managed to do this (especially gravzy and i think tombmx)

  6. #6
    irocksman's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    174
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    This have been asked before, and the.

    The answer is still "no".

    But if someone would want it it happen. I'm sure they could. (Unless someone has already)
    ah okay, thanks for the answer
    and i sorry for asking this question, didn't know someone had already asked,
    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post

    If it isn't a binary file, you don't need a virus scan.

    Approved.

Similar Threads

  1. [Solved] custom zombies maps for black ops
    By Kin-slayer in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2012, 12:58 AM
  2. Looking for Black Ops cd-key
    By samxkim in forum Buying Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2010, 08:37 PM
  3. Info for Black Ops
    By tsagalidis2 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-28-2010, 06:49 AM
  4. whats better cpu for black ops
    By rowan112 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 10-24-2010, 07:19 AM
  5. Jtags work for Black Ops?
    By Gunny98 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2010, 05:47 PM