Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    TOYO250's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused

    level 55 in cod bops 2 need help

    hi every one i play at cod bops 2 4D1 i have seen many people have a level 55 i have ask for help and nothing
    i no its a hack but no one want to tell me were find the soft for please help guys

  2. #2
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,721
    My Mood
    Cheerful
    If you want change your level on 4D1, you can use my All-In-One for 4D1 or Vannoss'es prestige/level changer. .

  3. #3
    TOYO250's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    but can yu give me a link please and tnx very much

  4. #4
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,721
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by TOYO250 View Post
    but can yu give me a link please and tnx very much
    Here you go:
    Vannoss'es Prestige Editor
    All-In-One

  5. #5
    TOYO250's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    tnx very much yu ar the best LOVROMAN I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  6. #6
    TOYO250's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    sadly that not wok
    dont no way but im using nosteam version if that can help

  7. #7
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,721
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by TOYO250 View Post
    sadly that not wok
    dont no way but im using nosteam version if that can help
    Yes, nosteam version is problem.
    I made it for normal version(official 4D1/OP2 patch).

  8. #8
    TOYO250's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    can yu modifier it for working with ? please

  9. #9
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,721
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by TOYO250 View Post
    can yu modifier it for working with ? please
    Why don't you just download OP2 patch ?

  10. #10
    Kruxifix1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    BATMAN
    Posts
    379
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Lovroman View Post
    Does this work with steam? The prestige editor I mean for BO2


    I take vouch copies.


    Vouches:

    Quote Originally Posted by dodac123456789 View Post
    Vouch+1.Works,it takes 10 min to setup and then a little bit of SE....you can get over 10K RP in 10 min...It's well worth your 10$!
    Quote Originally Posted by Nightmare. View Post
    I got the second vouch copy, and this is my experience. The method this guy made is brilliant. It's nothing illegal, nothing complicated, just easy and simple as ever. It had a step by step procedure including multiple pictures and plenty of examples. I highly recommend this guy, not only he is legit, but very cooperative when talking to and/or asking question with! +VOUCH
    Quote Originally Posted by Processor. View Post
    I can honestly tell, this is the best method of Riot Points i have seen in my whole life, its better and easier then my method for sure





  11. #11
    deadfishy's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    In a Snowball
    Posts
    94
    Reputation
    11
    Thanks
    28
    My Mood
    Amused
    I haven't tryed but edited BLOPS 2 awhile back with chezter65 and some others, When changing rank and/or prestige we were getting server disconnect errors. Try looking for a trainer that "builds" xp from completing really easy challenges. (Preset to were you only need one kill for 10,000 exp etc) The server disconnect errors are only fixed by returning your stats to what they were or resetting. As im master prestige again im not willing to try for you. But, i recommend super xp trainers make sure they are the UP-TO-DATE version trainer that matches game version.

  12. #12
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,721
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Kruxifix1 View Post
    Does this work with steam? The prestige editor I mean for BO2
    No.
    As @deadfishy said, you'd get Server DC error..
    You can use 80K XP Trainer or Individuality Tranier(~20 challenges x 5k/10k XP).

Similar Threads

  1. [Help Request] Need help getting to level 50 on Spec Ops
    By RevoSpeedFootball in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2013, 09:53 AM
  2. i need help to level up
    By XstopX in forum CrossFire Farming & Partner Request
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2010, 09:23 AM
  3. Need help leveling.
    By stephen098d in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 07-14-2010, 08:23 PM
  4. Need help with downloading COD
    By runekevin in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-14-2009, 02:27 AM
  5. "HOW TO USE LEVEL BOT+GP"??? NEED HELP
    By zekeria in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2009, 10:20 AM