Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    PORRUAJORGE's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    How to transfer DCL Map Packs to a new Steam Account - PC

    Hello guys,

    I wanted to see if someone here has any idea how to transfer the DCL Map Packs to a new Steam Account.

    This is what happened, I had an old steam account using COD BO2, and I had all the Map Packs. Then I got banned, but I created a new account and purchased a new copy of the game, but the Maps don't show when I play the game.

    I am using the same PC, so I know the files are there - I see them under the Zone's Folder under my "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty Black Ops II\zone\all" Folder.

    There are files with extensions .ff & .ipak for all the dlc1,2,3, & 4

    I know there has to be a way to make them show up under the new steam account.

    Please Help!!

    Thanks in advance.

  2. #2
    MHTEX1358's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by PORRUAJORGE View Post
    Hello guys,

    I wanted to see if someone here has any idea how to transfer the DCL Map Packs to a new Steam Account.

    This is what happened, I had an old steam account using COD BO2, and I had all the Map Packs. Then I got banned, but I created a new account and purchased a new copy of the game, but the Maps don't show when I play the game.

    I am using the same PC, so I know the files are there - I see them under the Zone's Folder under my "C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Call of Duty Black Ops II\zone\all" Folder.

    There are files with extensions .ff & .ipak for all the dlc1,2,3, & 4

    I know there has to be a way to make them show up under the new steam account.

    Please Help!!

    Thanks in advance.

    There is no way to transfer dlcs. If you have a new account you have to buy them again.

  3. #3
    Jiggie's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    285
    My Mood
    Bored
    I think I may be able to help you out. I've had the opposite problem. I know how to forcibly enable DLC (with reverse engineering) that I don't actually have.

    If you can toss me some maps to experiment on, I'll toss you hacks to enable all map DLC.

    Toss me a PM if you're down.

    -- Scratch that I figured it all out myself. Cheers.
    Last edited by Jiggie; 07-02-2014 at 10:56 PM.

  4. #4
    aIW|Convery's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,876
    Reputation
    124
    Thanks
    595
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Jiggie View Post
    I know how to forcibly enable DLC (with reverse engineering)
    i.e. just make CSteamApps003::BIsDlcInstalled return true? =P

  5. #5
    Jiggie's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    285
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by aIW|Convery View Post
    i.e. just make CSteamApps003::BIsDlcInstalled return true? =P
    Nah, I did oldschool code patches and a DLL hook inside of the t6mp.exe module. I'm pretty content with the results. ;p

  6. #6
    GangstaHampsta's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Daring
    Quote Originally Posted by Jiggie View Post
    Nah, I did oldschool code patches and a DLL hook inside of the t6mp.exe module. I'm pretty content with the results. ;p
    Do tell.
    PM maybe or Skype ghampster

  7. #7
    sasothebest555123's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Can someone explain how to do it? I need to do it aswell

  8. #8
    sasothebest555123's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Where do i set that?

Similar Threads

  1. [Solved] How can i get the map packs for free?
    By naddav7 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 05-19-2011, 09:31 PM
  2. How Do I get Map Pack from my friend ?
    By rykos95 in forum Playstation General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-11-2011, 12:28 PM
  3. Mythic Map Pack
    By kmphantom in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2009, 12:56 PM
  4. [Tut]How to get locked maps
    By csnreyes in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 02-24-2009, 01:02 PM
  5. [Tutorial]How to set all maps FREE
    By tony94 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 05-30-2007, 01:26 PM

Tags for this Thread