Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    idoperi2's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    I cant use trainer on bo2 redacted zm - trainer dont found me

    hello

    i start the game and then i open the trainer

    and i see " option for N\A player"

    why its not found me?

    i cant use trainer becuse of this

    please help
    Last edited by ZectixV1; 04-02-2016 at 04:55 PM.

Similar Threads

  1. Can We Use Trainer In BO2 SP?
    By samiullah in forum Call of Duty Black Ops 2 Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2013, 03:35 PM
  2. cant use it
    By GORILAZ in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 03-03-2009, 03:52 AM
  3. I cant use Mpgh public hacks
    By cacho232 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2008, 06:55 PM
  4. Cant use hacks HELp!
    By warr0ckrul3z in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2007, 12:15 AM
  5. Cant Use Public Hacks
    By King Ownage in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 9
    Last Post: 04-02-2007, 01:12 AM