Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Dragon1432's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    uwotm8/420blazeit
    Posts
    93
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Tired

    black ops 2 zombies lan

    Hi all, the title says it all is there a way to get the console or lan working because if i find out the console then i could do lan but other than that i need to know how to do lan on PC platform.

    Thanks, Dragon1432

  2. #2
    pat333's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    What did I just read?

  3. #3
    wowbrandon123's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    dsada
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    He wants to know if you can do lan zombies (like if he had skidrow version) or how to access the console so he can figure it out himself. At least that's what I understood from it.

  4. #4
    LokiStormBringer's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles
    Posts
    336
    Reputation
    30
    Thanks
    43
    Quote Originally Posted by wowbrandon123 View Post
    He wants to know if you can do lan zombies (like if he had skidrow version) or how to access the console so he can figure it out himself. At least that's what I understood from it.
    So tell him in his language to "Learn modding".

  5. #5
    Haloeater's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    More like a lan mode for tunngle am i rite?

  6. #6
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Zombies use the Multiplayer engine, but it might be possible to do with Hamachi and System Link. Try it

    Moved to Help.


    The lines in my Steam are i's

  7. #7
    raymarcrafter's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    63
    I believe "TeknoGods" are currently working at this.
    "Reaver" An admin said on 17th Nov, 2012:

    TeknoGods related:
    Today I will try to push TeknoMW2 that has been on my pc for months out, FOV forcer is not enabled atm because I am too busy to find the hook spots for it like in MW3.
    TeknoMW3 will support latest 1.9.453 version obviously.

    I will start to work on Black Ops 2 soon, I hope to make some progress already today, obviously they added lot of new checks to make my analyzing and debugging more pain in the ass but I'll manage as always.

Similar Threads

  1. proper black ops zombie gameplay "WOW"
    By rowan112 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 10-31-2010, 10:52 AM
  2. call of duty black ops zombies gameplay!no fake
    By cacheat in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 10-28-2010, 06:50 AM
  3. NEW CREATURE IN BLACK OPS ZOMBIE !! READ ASAP
    By tuttiman in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 10-22-2010, 08:55 PM
  4. Call Of Duty Black Ops Zombies Gameplay
    By klk101 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 10-21-2010, 02:46 AM
  5. Black ops - Zombies is confirmed by JD_2020 on Twiiter
    By NGT.Rock in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2010, 11:46 AM