Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    R3Dx666†'s Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Steam: MrTricklez
    Posts
    1,720
    Reputation
    141
    Thanks
    2,171
    My Mood
    Devilish

    Would i get banned?

    hey guys i used the rank hack yam made and it wont let me play on servers i get error and i cant reset my rank so would i be banned or just gunna get rank reset?

  2. #2
    prophet11's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    where can i download the rank hack and you dont get banned!

  3. #3
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    They don't just reset your rank, you will most likely get banned for some time.


    The lines in my Steam are i's

  4. #4
    enesxxx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Black Ops 2
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by prophet11 View Post
    where can i download the rank hack and you dont get banned!
    dont use any rank hack right now!

  5. #5
    Trejo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    why are people so stupid? the game just came out, hardly anyone is max prestige, if suddenly there's a huge influx of max prestige people running arround you will obviously be investigated, then banned...

  6. #6
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Trejo View Post
    why are people so stupid? the game just came out, hardly anyone is max prestige, if suddenly there's a huge influx of max prestige people running arround you will obviously be investigated, then banned...
    It was like that on MW3, no1 cared.
    Rank hacks just dont work for BO II, since u cant plau with them ...
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  7. #7
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    672
    My Mood
    Dead
    I wonder, in Black Ops 1 rank hacking wasn't possible because level status was saved on Treyarch servers, did they remove this from Black Ops 2?

  8. #8
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Singularity View Post
    I wonder, in Black Ops 1 rank hacking wasn't possible because level status was saved on Treyarch servers, did they remove this from Black Ops 2?
    Nop. Still Imposiible
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  9. #9
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    672
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Isaakske View Post
    Nop. Still Imposiible
    But there are Prestige Hacks for Black Ops 2, how?

  10. #10
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Singularity View Post

    But there are Prestige Hacks for Black Ops 2, how?
    When u modify your stats, you cant join anything. It will kick you with error 57xxx.
    Only way to prevent this is to prestige and and use a Reset.
    Too bad you cant level anymore ?
    Exp hack is the answer.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  11. The Following User Says Thank You to Horror For This Useful Post:

    Larity2056 (11-23-2012)

  12. #11
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    From my re-search.

    The stats are stored on Steam (And maybe on Treyarch Servers, for leaderboards)

    + When you edit your XP amount / Prestige.
    Look in the barracks.

    Do you see?
    (The orange XP bar is not correct with your current XP)

    So from this point, it's easy to detect you:

    1: XP don't match with Steam Stored Data
    2: XP don't match with Leaderboard Score
    3: XP don't match with the barrack XP

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  13. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    Larity2056 (11-23-2012)

  14. #12
    R3Dx666†'s Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Steam: MrTricklez
    Posts
    1,720
    Reputation
    141
    Thanks
    2,171
    My Mood
    Devilish
    yea so how i reset my rank?

  15. #13
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by jameshk67 View Post
    yea so how i reset my rank?
    Have fun: http://www.mpgh.net/forum/616-call-d...d-how-fix.html

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  16. #14
    R3Dx666†'s Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    Steam: MrTricklez
    Posts
    1,720
    Reputation
    141
    Thanks
    2,171
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post
    yea but how would i do that i havent seen a trainer yet just a one that gives to 55 and prest 10 so what other ones is there that will help me?

  17. #15
    Nachos's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Equator and The North Pole
    Posts
    2,986
    Reputation
    176
    Thanks
    913
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by jameshk67 View Post
    yea but how would i do that i havent seen a trainer yet just a one that gives to 55 and prest 10 so what other ones is there that will help me?
    You can do this once every time you have prestiged. You don't need to be any specific level or prestige.


    The lines in my Steam are i's

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. if my post is useless would i get banned?
    By penrd in forum Spammers Corner
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2008, 05:47 PM
  2. did i get banned
    By kga8864 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-29-2007, 09:00 AM
  3. allways getting banned
    By dizzieturk in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2007, 05:37 PM
  4. When i hack i get banned
    By snipdbyme1 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-14-2007, 04:20 PM
  5. [help]how would i get the superjump address?
    By fable741 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-2007, 09:37 AM