Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
  1. #46
    kaumidani's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    23.444.3 BLACK OPS 2, LOOKING FOR RESET

  2. #47
    RoonZilla's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    dddd
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amazed
    How do I go about doing this fix?
    Like where do I place the memory address.
    Requesting a step-by-step guide please of what AMBKillMan was talking about?

  3. #48
    Darkwalker's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Netherlands
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    When you use this to hack to "Modify" your XP(prestige lvl) u "Do Not" have to reset to non prestige lvl 1 again.
    Simply run check integery of game file.
    Put your XP back to the same prestige you were.

    Hope it helps others

  4. #49
    Tom1337's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I CANT OPEN THE BARRACKS THE GAME CRACHES AND MENU ERROR !!!! Help me !!!!!!!!
    Last edited by Tom1337; 12-29-2012 at 07:46 AM.

  5. #50
    aslakvars123's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by yami333 View Post
    guys this is simple!

    this tutorial is for who not appear ''prestige mode'' button ok!

    easy tutorial:
    open game
    open cheat engine
    add this code in memory adress
    02e97ca4
    change value for 0 or 5
    after this you can reset your status in prestige mode

    please say thanks
    dont work ;s

  6. #51
    MoTiioNzy0's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I CANT FIND A FUCKEN XP HACK. THEYRE ALL INGAME TOOLS YET I CANT CONNECT TO ANY FUCKEN GAME. LINK ME TO A XP HACK THAT LEVELS YOU WITHOUT BEING IN A GAME?

    ---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

    Doesnt do shit

  7. #52
    KingWeri2's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by yami333 View Post
    guys this is simple!

    this tutorial is for who not appear ''prestige mode'' button ok!

    easy tutorial:
    open game
    open cheat engine
    add this code in memory adress
    02e97ca4
    change value for 0 or 5
    after this you can reset your status in prestige mode

    please say thanks
    I open the game,the "Do It Yourself" from Jorndel's post (http://www.mpgh.net/forum/616-call-d...ck-ops-ii.html) put "02e97ca4" in the "Address" box, and write the value 0 or the value 5 on the "Write Value" box (I don't know what the third box means so I just ignore it) but nothing happens when I click "Write value"
    PS:I use the Do It Yourself program because it's a simpler version of the Cheat Engine(and I don't know how to use Cheat Engine)
    PS2:Yes,I'm having the 57475 error,I couldn't find a XP Hacker for MP and I don't have a prestige token
    Please help me !

  8. #53
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Main Page Updated with an Experience Fixer.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  9. #54
    eddy919x's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    This ruined my life . i was at Prestige 3 . and i got reseted all my stuffs are gonee . gosh . took me long time ;( .

  10. #55
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,540
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by eddy919x View Post
    This ruined my life . i was at Prestige 3 . and i got reseted all my stuffs are gonee . gosh . took me long time ;( .
    Well, then you learned not to use XP or Prestige Hacks then

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  11. #56
    TrollArchSoda's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    why can't i play a game when i go to prestige 10 my game starts to freeze :S

  12. #57
    eddy919x's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Malaysia
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    Well, then you learned not to use XP or Prestige Hacks then
    is there any other way that i can get my prestige back ;(

  13. #58
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by eddy919x View Post
    is there any other way that i can get my prestige back ;(
    Nop .
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  14. #59
    Stoner.E's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Texas
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by MoTiioNzy0 View Post
    I CANT FIND A FUCKEN XP HACK. THEYRE ALL INGAME TOOLS YET I CANT CONNECT TO ANY FUCKEN GAME. LINK ME TO A XP HACK THAT LEVELS YOU WITHOUT BEING IN A GAME?

    ---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

    Doesnt do shit
    Play the game, it isnt that hard to level. Especially if you use an exp trainer. If you are to lazy to play for a day before highest prestege, do yourself a favor and uninstall.

  15. #60
    xjonasxv's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Does this mean: I save my rank, reset is to 0, restart the game, put back my old stats, and it works again?

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. 57475 : Server Disconnected [How-To-Fix] BY {Oday Sawaqed}
    By odaysawaqed in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2013, 10:23 AM
  2. OUTDATED-57475 : Server Disconnected Fixer
    By Lovroman in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 27
    Last Post: 08-07-2013, 08:58 PM
  3. [Help Request] 57475 : Server Disconnected Level hack
    By Darkbadboy in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2013, 03:04 PM
  4. [Help Request] 57475 : Server Disconnected
    By kurador in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2013, 04:26 PM
  5. Please how to fix the server disconnect error?
    By Armazos in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 12-09-2012, 05:57 AM

Tags for this Thread