Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 110
  1. #61
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    Does this mean: I save my rank, reset is to 0, restart the game, put back my old stats, and it works again?
    Nope, either you can enter your real XP amount.
    And it will work again

    If not, then you will start with everything removed.
    (Like you just got the game)

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  2. #62
    xjonasxv's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Well right now I can't play the game because of that error.
    So my stats are:
    score: 1221470
    Wins: 309
    kills: 10643

    If I do the steps of the main post and then put 1221470 in the set xp textbox and then click on the set xp buttons, will it work then?

  3. #63
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    Well right now I can't play the game because of that error.
    So my stats are:
    score: 1221470
    Wins: 309
    kills: 10643

    If I do the steps of the main post and then put 1221470 in the set xp textbox and then click on the set xp buttons, will it work then?
    No, try to set your xp to the score amount then, see if it solves it

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  4. #64
    xjonasxv's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    No, try to set your xp to the score amount then, see if it solves it
    I didn't do it yet, first wanted to be sure if I could get my old stats back.
    Well that what does the score points mean then? I think it is more logical that the score is the number of xp and not the kills?

  5. #65
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    I didn't do it yet, first wanted to be sure if I could get my old stats back.
    Well that what does the score points mean then? I think it is more logical that the score is the number of xp and not the kills?
    I don't understand at all what you're tying to do:
    Change your XP = Error

    The End

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  6. #66
    xjonasxv's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    I don't understand at all what you're tying to do:
    Change your XP = Error

    The End
    I have the 57475 error and according to this topic you have to press the set level 55 - prestige 0 button.
    Then you have to click on fresh start in the bo2 game. (This means you'll have level 0 prestige 0 in the game).

    My question was: is there a way to save your old stats before clicking fresh start so you can restore them after you clicked it?

  7. #67
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    I have the 57475 error and according to this topic you have to press the set level 55 - prestige 0 button.
    Then you have to click on fresh start in the bo2 game. (This means you'll have level 0 prestige 0 in the game).

    My question was: is there a way to save your old stats before clicking fresh start so you can restore them after you clicked it?
    No, there is no way.

    -Well, maybe.
    But it will mostly like just cause another error.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  8. #68
    xjonasxv's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    No, there is no way.

    -Well, maybe.
    But it will mostly like just cause another error.
    Okay.

    Also not when I fill in the
    score: 1221470
    or
    Wins: 309
    in the set xp textbox and click on set xp after I click fresh start?

  9. #69
    kekz1337's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So i got a Problem, my brother tryed to hack the prestige and now im tryin to reset it like u told here in the thread but i tried it 7 times ( waste 7 prestige refund tokens) evry time i reset to zero and refund all and nothin worked ... wha im doin wrong?

    greetz

  10. #70
    masked123's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm lvl 44 and i cba leveling, can i use this hack to get to 55 and stop there? I ain't gonna presitge i just wanna unlock an-94 and i will do legit way to get it gold.

  11. #71
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    Does this mean: I save my rank, reset is to 0, restart the game, put back my old stats, and it works again?
    no if u got this error and u didnt save your current xp before changing it u have to do a fresh start

  12. #72
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by xjonasxv View Post
    Does this mean: I save my rank, reset is to 0, restart the game, put back my old stats, and it works again?
    No , this means : you reset your whole account to 0, as if it was brand new, and start over, all the way from the beginning.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  13. #73
    adam1992ify's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Happy
    ohh too late or something ? it dont work anymore (im not going to lvl 55) help please

  14. #74
    Z TROLLA's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    u bloody legend

  15. #75
    maxtwis's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how to find a right address i dont understand im bad english
    im lvl 50 when i use xp hack for long time ago and i got 57475 error
    Last edited by maxtwis; 03-19-2013 at 05:57 AM.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Threads

  1. 57475 : Server Disconnected [How-To-Fix] BY {Oday Sawaqed}
    By odaysawaqed in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2013, 10:23 AM
  2. OUTDATED-57475 : Server Disconnected Fixer
    By Lovroman in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 27
    Last Post: 08-07-2013, 08:58 PM
  3. [Help Request] 57475 : Server Disconnected Level hack
    By Darkbadboy in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2013, 03:04 PM
  4. [Help Request] 57475 : Server Disconnected
    By kurador in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2013, 04:26 PM
  5. Please how to fix the server disconnect error?
    By Armazos in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 12-09-2012, 05:57 AM

Tags for this Thread