Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    gayguy911's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Location
    Uranus
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    310
    My Mood
    Angelic

    Prestige Question

    So me and jorndel where having a talk and I asked him what happens if you just hack the prestige not the level just prestige, would you still get the server disconnect error?

  2. #2
    YoshiBF's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    In my room.
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Angelic
    Most likely. There hasn't been a hack I've seen where you can just change your EXP or prestige without resetting.

  3. #3
    Djassie18698's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    142
    Reputation
    10
    Thanks
    71
    My Mood
    Amazed
    You will always get the error, TreyArch will check your level and previous levels to see if you hacked

Similar Threads

  1. [Solved] Question about prestige?
    By derrick8x in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2012, 02:59 AM
  2. WPE Pro Question...
    By OutZida in forum General Game Hacking
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2011, 02:02 AM
  3. Prestige Hack Question
    By poindexter123 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-15-2010, 03:50 PM
  4. Photoshop Question
    By arunforce in forum Art & Graphic Design
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 12:38 PM
  5. question
    By wardo1926 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2005, 08:36 PM