Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    DeadSix27's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    female
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Is there a Prestige fix for Snipers?

    I've tried using the SMG Prestige Fix for my SVU Sniper (as the sniper is in its list as well) but it didn't work. Can anyone explain me how to "reset" the SVU? Taken from dhabert's tutorial the block of code for each pistols is 116bytes long, setting all that to 00 would reset it, but how do i find the SVU Memory and how long is the SVU block?

  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Find the address at the end, and look at the images provided.
    http://www.mpgh.net/forum/674-call-d...ml#post7312711
    Last edited by Jorndel; 01-14-2013 at 11:47 AM.

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    DeadSix27's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    female
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thanks jorndel

  4. #4
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,541
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by DeadSix27 View Post
    Thanks jorndel
    You're welcome, let me know if you manage to solve it


    -Jorndel

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. #5
    DeadSix27's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    female
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    i did change it all to zero, see picture at bottom, and now the weapon is prestige 0 and has 0 XP .. fixed
    thanks alot. (I hope i didnt change too much to 00 xD)
    i think i affected the DSR50, which wasnt unlocked when i checked it.. lol.. but meh i just unlocked it..
    Last edited by DeadSix27; 01-14-2013 at 11:57 AM.

Similar Threads

  1. Is there a prestige hack for MW3 on PS3?
    By Kusanagi in forum General
    Replies: 13
    Last Post: 01-25-2013, 04:04 AM
  2. Is there suitable for sniper aimbot?
    By gtasali in forum Call of Duty Modern Warfare 3 Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2012, 04:22 AM
  3. [Help] Is There any prestige hacks for mw3 xbox 360
    By weedster in forum XBOX Customizing & Modding
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2012, 07:57 AM
  4. is there a code generator for m60?
    By xtrylanx in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 21
    Last Post: 07-12-2007, 10:35 AM
  5. AUG switch for sniper
    By AdamWest in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 02-10-2006, 06:43 AM