Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Jurgen437's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Black ops 2 reset stats.

    Hello,


    It appears that i get resetted to my old prestige 3 lvl 26 while i was lvl 30 prestige 3.

    It happend after when i used stat changer.


    It happends everytime when i lets say shut off steam and then relog in and then in the start it gave me the error.

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    error.jpg  


  2. #2
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Jurgen437 View Post
    Hello,


    It appears that i get resetted to my old prestige 3 lvl 26 while i was lvl 30 prestige 3.

    It happend after when i used stat changer.


    It happends everytime when i lets say shut off steam and then relog in and then in the start it gave me the error.

    Which stats did you change?
    Mostly like you did it way to high, so it's not correct with the max data or so...

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #3
    Jurgen437's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I used this changer http://www.mpgh.net/forum/616-call-d...ts-editor.html

    And i changed only kills to 7580 deaths to 4500 and days and hours and minutes.

  4. #4
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Jurgen437 View Post
    I used this changer http://www.mpgh.net/forum/616-call-d...ts-editor.html

    And i changed only kills to 7580 deaths to 4500 and days and hours and minutes.
    Well, nothing we can do about it. You might try and set the stats back as they were but...

    Now.. you know you should NOT use that again

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. #5
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    This is being discussed in that thread, some players get corrupt data, others don't
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

Similar Threads

  1. [Solved] How do I reset my stats on Black Ops 2 Zombies?
    By BlueTagz in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2013, 10:56 PM
  2. black ops 2 stats hack
    By HackGame1230 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2012, 08:26 AM
  3. [Solved] RANK reset on black ops
    By IKE323 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-28-2011, 06:19 AM
  4. Black ops - Get Ammo Stats
    By King-Orgy in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2010, 09:19 PM
  5. Please help, cant reset stats
    By unrealboy in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-30-2009, 12:38 PM

Tags for this Thread