Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    conrajon's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Post rank change with cheat engine

    can somebody please show me something on how to change my rank with cheat engine not the xp

    Like this one: http://www.mpgh.net/forum/688-call-d...ml#post7351098

  2. #2
    AlliX's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Yeehaw
    For what? Your actual player, or the gun?

  3. #3
    conrajon's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0


    ---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

    Quote Originally Posted by AlliX View Post
    For what? Your actual player, or the gun?
    for the actual player rank/level in multiplayer please
    Last edited by conrajon; 01-21-2013 at 08:58 PM.

  4. #4
    AlliX's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Yeehaw
    This is the address of your rank: 02E6B3AE

    Note: It only will stick for one game, then it might crash. I have warned you!

  5. #5
    conrajon's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by AlliX View Post
    This is the address of your rank: 02E6B3AE

    Note: It only will stick for one game, then it might crash. I have warned you!
    THANKS YOUR A BEAST

    Can you please tell me where i can find my level like for example post a picture up if you could please
    Last edited by conrajon; 01-21-2013 at 09:25 PM.

  6. #6
    AlliX's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Adelaide, South Australia
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Yeehaw



    It will automatically show your current rank, just change it to what you want. I also added in the prestige one in as well.

    (I am a low level because of a fresh start! )

  7. The Following User Says Thank You to AlliX For This Useful Post:

    wadswa dasda (02-13-2016)

  8. #7
    conrajon's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by AlliX View Post



    It will automatically show your current rank, just change it to what you want. I also added in the prestige one in as well.

    (I am a low level because of a fresh start! )
    ok thanks [][][][][][]

  9. #8
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by conrajon View Post
    ok thanks [][][][][][]
    but remember: rank changes will not stick and prestige changes will cause the DC error..just change it to the previous prestige to be able to play again

  10. #9
    TGTT's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    http://minecraft.wikin.com
    Posts
    43
    Reputation
    10
    Thanks
    99
    My Mood
    Amazed
    If you want to reach a higher level i recommend to download a Challenge trainer so you can level up quickly! have a nice day

  11. #10
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    Well this is Solved
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

Similar Threads

  1. [Help] Change values in micro volts with cheat engine???
    By suflk in forum MicroVolts Surge Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-19-2013, 01:58 PM
  2. How to change kills on combat record with cheat engine ?
    By crazycake12432 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2013, 11:10 AM
  3. Help Change Rank with Cheat engine
    By Theviines in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2012, 06:51 PM
  4. Change FOV with cheat engine cause VAC banned?
    By mandos in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2011, 04:08 AM
  5. Editing Ranks/Perks/Unlocks etc. With Cheat Engine 5.6 (1.0.184)
    By unrealboy in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 69
    Last Post: 04-21-2010, 12:54 AM

Tags for this Thread