Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    raoulster's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful

    Thumbs up [Question] VAC enabled in main menu?

    Hi guys,

    I left my hack loader up with a potentially detected black ops 2 Zombies cheat ready to inject, i opened black ops 2 zombies without realising that the loader was up, as soon as i realised that this cheat was injected, i quickly closed the game. I had not gone anywhere else in the game except the main menu, no further than this screen here: Screen Shot I did not enter any games, solo play, custom, theatre, cod tv or leaderboards. Literately no further than what that screen shot shows.

    Amusing the cheat IS detected, would this lead to a VAC ban or is VAC not enabled in the menus/barracks (Was my understanding).

    Thanks for any help guys
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Ia1mgP.png  


  2. The Following 2 Users Say Thank You to raoulster For This Useful Post:

    accepted12 (02-07-2013),nzxtcrew (02-07-2013)

  3. #2
    Fresh199's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    cod section =]
    Posts
    95
    Reputation
    13
    Thanks
    834
    My Mood
    Angelic
    look at the game version and the hack version

  4. #3
    殺す必要がある唯一のものは殺されるために準備され人 々である。
    Premium Member
    Hitokiri~'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    female
    Location
    Cancer.
    Posts
    1,195
    Reputation
    24
    Thanks
    863
    My Mood
    Bitchy
    VAC = Valve Anti Cheat

    It monitors your game. Heres what is says: The VAC system reliably detects cheats using their cheat signatures. Any third-party modification to a game designed to give one player an advantage over another is classified as a cheat or hack and will trigger a VAC ban. This includes modifications to a game's core executable files and dynamic link libraries.

  5. #4
    accepted12's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Gender
    male
    Location
    Jersey City, NJ
    Posts
    362
    Reputation
    10
    Thanks
    35
    which hack did u use?

  6. #5
    AsianRice's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    In My Girls Pants :3
    Posts
    268
    Reputation
    12
    Thanks
    213
    My Mood
    Angelic
    Check out thee Version of Black ops 2 and thee Hack/trainer and see if thee trainer works for thee Version of Black ops 2 Zombies

  7. #6
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Vac us not enabled in the main menu...if u didnt go further (into a lobby) and/or didnt receive the "cheat detected" message u should be fine

  8. The Following User Says Thank You to ytoof For This Useful Post:

    raoulster (02-08-2013)

  9. #7
    raoulster's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by ytoof View Post
    Vac us not enabled in the main menu...if u didnt go further (into a lobby) and/or didnt receive the "cheat detected" message u should be fine
    Cheers, that's good i didn't go any further

    ---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

    Thanks guys, this has been solved, still (currently) no ban, i will update if i do get a ban, then we can confirm is VAC is enabled in black ops main menu or not.

    (For those wondering i was using a premium cheat from another site made specificity for this game version, how ever it may have been using a detected hook)

Similar Threads

  1. [Question] What is the best? Menu tabs / checkboxes or normal?
    By LionelMessi10 in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 50
    Last Post: 12-03-2010, 04:31 PM
  2. Will Black Ops have VAC enabled?
    By telis9852 in forum Call of Duty Black Ops Discussions
    Replies: 11
    Last Post: 11-02-2010, 05:08 PM
  3. [Help] No buttons on main menu
    By weedcali in forum WarRock Discussions
    Replies: 31
    Last Post: 07-28-2010, 08:22 AM
  4. What is the botton insert for run hack in main menu pleas
    By andreayeah97 in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 07-07-2010, 01:29 AM
  5. [QUESTION]Vac Hack
    By viper131 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2008, 08:27 PM