Thread: Help !

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic

    Help !

    This shows everytime i close bo2 and start it again how i fix it?



  2. #2
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    please help me:P


  3. #3
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,222
    Reputation
    200
    Thanks
    2,521
    My Mood
    Devilish
    Verify game cache, doesn't work? Re-install the game.
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  4. #4
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    how i "Verify game cache"?


  5. #5
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,222
    Reputation
    200
    Thanks
    2,521
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    how i "Verify game cache"?
    Here's how to do it, good luck! .
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  6. #6
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    thanks ! if this dont works and Re-install the game dont works to what i do then? restart ?to prestige 0?


  7. #7
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,222
    Reputation
    200
    Thanks
    2,521
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    thanks ! if this dont works and Re-install the game dont works to what i do then? restart ?to prestige 0?
    You can try? I'm sure verifying or re-installing will work though.
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  8. #8
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    im have done verifying or re-installing then then i need to re-install the game and i have 1mbit/s :P

    ---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

    dosen't works what shold i do? get max prestige hack and then restart?


  9. #9
    Diamond's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    CoD Section
    Posts
    2,222
    Reputation
    200
    Thanks
    2,521
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Durham View Post
    im have done verifying or re-installing then then i need to re-install the game and i have 1mbit/s :P

    ---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

    dosen't works what shold i do? get max prestige hack and then restart?
    Hmm.. Should have worked. But yes, now reset your self... but how did you re-install the game that fast o.O
    Instagram: fadi.ovo

    Twitter: @byFadi

    YouTube: OVO MobZai

  10. #10
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    Oh I didn't re-install I will test it tomorrow


  11. The Following User Says Thank You to Durham For This Useful Post:

    Diamond (07-02-2013)

  12. #11
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    dont works to re-install the game, what shold i do now? restart to prestige 0 lvl 0?


  13. #12
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,004
    My Mood
    Twisted
    You modified your stats and the server keeps resetting you. A reset would fix it.
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  14. #13
    Durham's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Visual Studio world
    Posts
    269
    Reputation
    14
    Thanks
    602
    My Mood
    Angelic
    ok, i have do it now thanks for help this thread can be solved or what i called!


Similar Threads

  1. [Help Request] Combat arms Vid help
    By djw111 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-24-2011, 06:06 PM
  2. [Help Request] AFK Bot [help]
    By fet in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-28-2011, 04:17 AM
  3. [Help Request] Injector Admin help
    By asdfgas in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2011, 07:12 PM
  4. [Help Request] Ajuda / Help
    By - Battery' in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 08:15 PM
  5. [Help Request] Help my!
    By Windowns7 in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2011, 02:41 PM