Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
  1. #31
    TiJack's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I use it to fix the error, but when I restat, the loading for maps doesn't finish...

    ---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

    Ah ok, only DLC maps are buggy, loading is accompanied with black screen and freeze ._.

  2. #32
    jonathanp06's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not working

    ---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

    no working

  3. #33
    TiJack's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Of course it's not working... Plus, the DLC maps doesen't load, even Nuketown 2025 which is free.

  4. #34
    layla1234567's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia, Melbourne
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    You guys are sooo stupid this tool is for when u get the error when u try to join a game in black ops 2 it helps you reset your prestige and gets you to play online!!! thank you for this tool i have quit black ops 2 for a while until you released this thanks a lot i couldn't play and i was prestige master level 1 thanks a lot and i hope you keep this up

  5. #35
    TiJack's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    You dont understand... MY. GAME. IS. BUGGY. AFTER. USING. THIS. TOOL.

  6. #36
    Jarondev's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    What to do if your prestige 9 level 55 and cant reset and still get this error?

  7. #37
    Drozz's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    70
    Reputation
    10
    Thanks
    59
    My Mood
    Amazed
    READ THE OP!

    IT'S NOT TO HACK YOUR STATS AND PLAY ALONG! IT'S TO RESET GUYS! REAAAD!

  8. #38
    FenixRei's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    cr o meu ta dando erro, o lugar onde clico para zerar o prestige sumiu (o lugar de onde ta o nome prestige sumiu )

  9. #39
    pierreslps's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    111
    Quote Originally Posted by FenixRei View Post
    cr o meu ta dando erro, o lugar onde clico para zerar o prestige sumiu (o lugar de onde ta o nome prestige sumiu )
    and now in english

  10. #40
    layla1234567's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia, Melbourne
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Man i did this and it doesn't say reset or some shit on there please reply and help us

  11. #41
    iluvpandas's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    695
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by layla1234567 View Post
    Man i did this and it doesn't say reset or some shit on there please reply and help us
    Go into prestige mode in barracks?

  12. #42
    fontao's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    320
    Reputation
    10
    Thanks
    131
    Very nice tank you

  13. #43
    live's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have now the game does not work what to do

  14. #44
    pierreslps's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    111
    What does not work exactly?

  15. #45
    TiJack's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My game freeze when I want to load DLC maps like Magma or Studio :/

    ---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------

    But not Nuketown %)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Black Ops Mod
    By master131 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 42
    Last Post: 10-29-2012, 11:47 PM
  2. [Release] Black Ops Codes Program
    By cgallagher21 in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 11
    Last Post: 11-23-2010, 04:25 PM
  3. [Release] Black Ops MP Lagg Fixer [NEW WAY]
    By jabbathehutt in forum Call of Duty 7 - Black Ops Hacks & Cheats
    Replies: 40
    Last Post: 11-17-2010, 06:38 PM
  4. [Release] Black Ops Valkyrie Rockets
    By zxz0O0 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 67
    Last Post: 11-17-2010, 04:04 PM
  5. Black Ops Error
    By pasa4233 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2010, 05:54 AM