Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ozzie123's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    My 4delta got error.

    Hi,last 2 days I was playing Black ops 2 4deltaone private server but today I play it give me this Error during initialization:Missing config file “default.cfg” during initialization. May need to add to code_pre_gfx..Can someone know how to fix it?

  2. #2
    Twiixtor's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    Twix Factory
    Posts
    1,771
    Reputation
    45
    Thanks
    156
    My Mood
    Inspired
    Did you try reinstalling 4D1? That usually fixes all the problems for me. Just remove all the 4D1 files and reinstall them. Should work..

Similar Threads

  1. first time 2 play combat arms.. 2bad i got error!!
    By JanRon in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2010, 02:25 PM
  2. i got error 8 HELP
    By V_I_P in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-19-2010, 02:24 PM
  3. Need help. Got errors from whits base.
    By eXaLtIc™ in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 11-10-2010, 06:56 AM
  4. [SOLVED] Got Error
    By Mw2HaxPC in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-25-2010, 07:45 AM
  5. I GOT ERROR WIT "HOW TO MAKE YOUR OWNS HACKS"
    By LiL-kILLER in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 47
    Last Post: 07-17-2009, 02:25 PM