Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Killone22's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Can't host a zombie game..

    Every time i am host and starting a game so does it take forever to start the game and when it does there is only me left.....

    IT sucks and i would appreciate if someone could help me with this problem

    Thanks.

  2. #2
    Mustafapi's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    South Africa
    Posts
    1,087
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by Killone22 View Post
    Every time i am host and starting a game so does it take forever to start the game and when it does there is only me left.....

    IT sucks and i would appreciate if someone could help me with this problem

    Thanks.
    Port forward, enable UpnP. If that doesn't work contact steam support

  3. #3
    Horror's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    51,4.
    Posts
    6,940
    Reputation
    574
    Thanks
    5,005
    My Mood
    Twisted
    You don't happen to run the game on an Intel GPU ? Or some low end GPU ? That's usually the problem.
    What are your specs ?
     

    Minion+ : February 2014 - January 2015
    Counter Strike: Global Offensive Minion : November 2014 - January 2015
    Alliance of Valiant Arms Minion : August 2014 - January 2015
    Need For Speed World Minion : January 2014 - January 2015
    Rust Minion : January 2014 - January 2015
    Call of Duty Minion : January 2013 - January 2015
    Editor : December 2012 - April 2013
    Donator : March 2014 - Current
    Member : October 2010 - Current

    Previously known as "Isaakske".

  4. #4
    Killone22's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have a nvidia 460gtx in my computer. THis is fucking irritating.... HAve tried like 100 times to be a fuc****** host but it just take a fu*** long time then its just me left.

    **** F**F*FF*S*F*DSF*DSF*DSF**'

    Enable UpnP you say.. i am not that pro and the things i did after some google searches didnt helped me..

  5. #5
    Mustafapi's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    South Africa
    Posts
    1,087
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by Killone22 View Post
    I have a nvidia 460gtx in my computer. THis is fucking irritating.... HAve tried like 100 times to be a fuc****** host but it just take a fu*** long time then its just me left.

    **** F**F*FF*S*F*DSF*DSF*DSF**'

    Enable UpnP you say.. i am not that pro and the things i did after some google searches didnt helped me..
    I can explain that to you if you want I can post step by step instructions on how to enable Upnp just tell me what you're modem name and model is.

  6. #6
    Killone22's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Mustafapi View Post
    I can explain that to you if you want I can post step by step instructions on how to enable Upnp just tell me what you're modem name and model is.
    I thank you for that offer. BUt i acutally enabled UpnP yesterday. I searched some forums and learned how to enter my router (netgear) and UpNp was actually off as default, so i turned it on and all that. Still dont work so i tried port forward, but i don't understand how you get a static ip-adress. So i am working on that at the moment.

    I dont think HOWEVER that this will solve my problem, i have a feeling of that.

  7. #7
    Mustafapi's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    South Africa
    Posts
    1,087
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by Killone22 View Post
    I thank you for that offer. BUt i acutally enabled UpnP yesterday. I searched some forums and learned how to enter my router (netgear) and UpNp was actually off as default, so i turned it on and all that. Still dont work so i tried port forward, but i don't understand how you get a static ip-adress. So i am working on that at the moment.

    I dont think HOWEVER that this will solve my problem, i have a feeling of that.
    have you tried contacting steam support if port forwarding doesn't work then you might have done something wrong. There is a website that shows you how to setup static ip and portforward just Google portforward that will get you where you want to be

  8. #8
    ballistic111's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Drunk
    no its just the game is a bag of shit

  9. #9
    Mustafapi's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    South Africa
    Posts
    1,087
    Reputation
    10
    Thanks
    58
    Quote Originally Posted by ballistic111 View Post
    no its just the game is a bag of shit
    Not really there are other reasons also

  10. #10
    ballistic111's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    52
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Drunk
    orly wanna tell me why my game always crashes?

  11. #11
    kooperpc's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    Somewhere
    Posts
    37
    Reputation
    16
    Thanks
    308
    Quote Originally Posted by ballistic111 View Post
    orly wanna tell me why my game always crashes?
    You know T6 came out without support and the new version is very buggy, just restart the game.

Similar Threads

  1. Can't Start Up The Game
    By tempta43 in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2010, 12:26 PM
  2. [Request] I will pay if someone can hack or cheating asura game online
    By dekpkt in forum Hack Requests
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2010, 07:00 AM
  3. Can i still play private games when im banned?
    By kuruftw in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2010, 04:15 AM
  4. Hacks Injected, but can't bring up in game ?!
    By MDKMDK in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2009, 04:25 PM
  5. [Question] Can he mod the zombie RoF?
    By nectros in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2009, 09:48 AM