Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    OwningNoobs's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Bored

    Fix Server Disconnected 57475

    Hello all, this is for everyone which gets this error.

    Step 1: Download the fixer program and open it. (Program in attachment)
    Step 2: Launch Black Ops 2 Multiplayer.
    Step 3: Press the button "Fix this" in the fixerprogram, while running BO2 in the background.
    Step 4: Open the game.
    Step 5: Go to Barracks -> Prestige Mode -> Click Prestige Mode -> Click Learn More -> Click Enter Prestige -> Doubleclick Prestige Awards -> Doubleclick Fresh Start and finish it.
    Step 6: Join a server!

    Hope this helped everyone which had a problem. If it helped you, you can give reputation or thank me in a post, only if you want to.

    Cya.

     
    https://www.virustotal.com/en/file/90a3e96105a8dbda3a43f821fd787e9ce54f4e03a9e167a24c c9432808bf8b36/analysis/1400772854/
    http://virusscan.jotti.org/en/scanre...a1a6d0b04fe9a6


     


    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files
    Last edited by Lovroman; 05-22-2014 at 10:18 AM.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to OwningNoobs For This Useful Post:

    fabricio741 (03-05-2015),kawkabi (08-24-2014)

  3. #2
    soooooooooooooyykk's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you soo much for helping me out

  4. #3
    soooooooooooooyykk's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Owl but i dont have prestige mode in my barracks

  5. #4
    OwningNoobs's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by soooooooooooooyykk View Post
    Thank you soo much for helping me out
    No problem mate

  6. #5
    soooooooooooooyykk's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Owning but i dont have prestige mode in my barracks

  7. #6
    OwningNoobs's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    133
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by soooooooooooooyykk View Post
    Owning but i dont have prestige mode in my barracks
    Then you must use a levelcheat, for example mine but its not approved yet, so wait for it to be approved, then use it to get to highest level so you can prestige, then prestige will be open for you, then you can do it.



    Mkldavid1: Need a moderator to approve first.

  8. #7
    jordypwndje's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I went on a server got max prestige 999 tokens and shit, and now I can't play I need a level hack thing to get a fresh start, coz I can't choose it, it says im level 55 but in barracks 1..

  9. #8
    soooooooooooooyykk's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Owling Im max prestige With a level hack

  10. #9
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,722
    My Mood
    Cheerful
    //Approved

  11. #10
    soooooooooooooyykk's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does Not Work

  12. #11
    linoxisback's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i press FIx this shit and its come Error Form1 -.-"

  13. #12
    Lovroman's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    9,430
    Reputation
    611
    Thanks
    9,722
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by linoxisback View Post
    i press FIx this shit and its come Error Form1 -.-"
    Can you take a screenshot of the error?

  14. #13
    linoxisback's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Jes , here is pic :
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    PROBLEM BO2.jpg  


  15. #14
    ranger121212's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I get the same error ^^

Similar Threads

  1. 57475 : Server Disconnected [How-To-Fix]
    By Jorndel in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 109
    Last Post: 04-04-2014, 10:31 AM
  2. [Solved] Server disconnect - 57475
    By MLG_ProTryhard in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-03-2014, 02:17 PM
  3. Server Disconnected - 57475 BO2[PC]
    By jonathanp06 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-04-2013, 07:35 AM
  4. Server Disconnected - 57475
    By mattydude2 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2012, 10:45 PM
  5. [Solved] Server disconnected 57475
    By hammer8232 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 11-23-2012, 01:01 PM