Thread: Macro Help

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Saffecre's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Macro Help

    I'm pretty dumb. Anyone know to make a FAL Macro on Razer Synapse?
    Last edited by Saffecre; 01-15-2015 at 04:34 PM. Reason: Adding prefix

  2. #2
    Minnesota Dabs's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    male
    Location
    VOTE TRUMP
    Posts
    4,208
    Reputation
    615
    Thanks
    1,066
    My Mood
    Relaxed
    Successful Trades: 52

    Scammed Trades: 6

    Vouch Profile!



    Consider donating to my PayPal!

  3. #3
    Saffecre's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Doesn't work ;-;
    Works on everything except Bo2.

Similar Threads

  1. [Help] Bunny hop Macro help?
    By rynkiller1 in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2012, 06:18 PM
  2. Macro help.
    By peachestpg in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-2011, 09:26 AM
  3. [Help Request] Razer macro help
    By lilpac in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2011, 07:15 PM
  4. [Solved] Macro help
    By proud12 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-25-2011, 01:30 AM
  5. Macro Help?
    By rage21424a in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2010, 08:31 PM