Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
  1. #16
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,674
    Reputation
    905
    Thanks
    18,539
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by charliesri1 View Post
    just changing the kills only..
    Yeah, known to cause that "bug".

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  2. #17
    viper62's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Cheeky
    change your kills - close ce- go into a match - get 1 kill ...you should be okay - once it uploads data to server

  3. #18
    charliesri1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    15
    Thanks
    22
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by viper62 View Post
    change your kills - close ce- go into a match - get 1 kill ...you should be okay - once it uploads data to server
    its bug bro
    i changed it 5 times ..
    aver time roll back

  4. #19
    amority's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    EST
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Drunk
    Quote Originally Posted by charliesri1 View Post
    just changing the kills only..
    Kills worked.

  5. #20
    kvndai's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by kissaa View Post
    you most do a total restart of your bo2. evrything goes to 0 again .. scores , kills , playercards , its like to play for the first time.
    How do I do a total restart of bo2 when i am master prestige with no prestige tokens left to do fresh start?

  6. #21
    TiJackSH's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    How to change my calling card to Explosed title ? (Nuke in FFA without Scorestreaks) Because I dont know the number of this calling card, and when I change the value, nothing changes...

  7. #22
    kissaa's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Sweden
    Posts
    132
    Reputation
    12
    Thanks
    1,357
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by kvndai View Post
    How do I do a total restart of bo2 when i am master prestige with no prestige tokens left to do fresh start?
    first , can you play online or no? if u can play online dont do freh restart , but if u want to i tell you.
    I ALWAYS WANT MY THANK'S IF I HELPED YOU OR SHARED SOMETHING YOU LIKE // IpsA Da Bozz

  8. #23
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by kvndai View Post
    How do I do a total restart of bo2 when i am master prestige with no prestige tokens left to do fresh start?
    use prestige adress to change your prestige to 12+ use token -> fresh start. profit

  9. #24
    kvndai's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Asleep
    Quote Originally Posted by kissaa View Post
    first , can you play online or no? if u can play online dont do freh restart , but if u want to i tell you.
    Yes I can play online, and I want to start over, can you please tell me how to do it?

  10. #25
    acerkake's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how this works?

  11. #26
    kvndai's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Asleep
    kissaa can u still tell me how to restart bo2 with prestige master no more awards?

  12. #27
    ytoof's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH CoD-Section
    Posts
    823
    Reputation
    10
    Thanks
    741
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by kvndai View Post
    kissaa can u still tell me how to restart bo2 with prestige master no more awards?
    use the prestige adress with ce set it to 12 -> go into prestige menu -> prestige unlock -> use fresh start -> close CE -> play a game to save it.

  13. #28
    Shiro Itami's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    This could be useful in making some trainers help seem legit. Like kills for camo and challenges for player cards. I wish I knew programming. I would make an all round trainer for that shit, if only i had a buddy to collaborate with.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. GMS/OMS V.34 Adresses
    By -[standoff]- in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 16
    Last Post: 08-15-2007, 07:38 PM
  2. Adresses For Maplestory V.32
    By -[standoff]- in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 01:47 PM
  3. [RELEASE] MAC Adress Changer [PBBAN]
    By thereal|quintobean in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2007, 11:26 AM
  4. Gps Adress
    By 22061988 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-2006, 11:02 AM
  5. Warrock -> Cheat Engine -> Adresses
    By thiag0 in forum General Game Hacking
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2006, 07:29 AM