Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    matsebat's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored

    Unhappy HOW TO PLAY BS SEA IN WINDOW MODE

    hello Guy.. i want to ask. can bs sea play in window mode? and if can, how to do that? plss someone tell me.. and one more question.. how to fix.. i try open bs in my sister laptop then it autoclose.. it say like ur resolution not optmal.. how to fixx.

  2. #2
    ForeverGaming2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    SG(SINGAPORE)
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    196
    My Mood
    Fine
    No you can't, Blackshot does not support window mode. Try to reinstall your Blackshot in your sister's laptop.
    GFX/VFX/Coder/Gamer

    One of my simplest GFX work:

  3. #3
    matsebat's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by ForeverGaming2 View Post
    No you can't, Blackshot does not support window mode. Try to reinstall your Blackshot in your sister's laptop.
    ohh.. reinstall bs? but i just use hard disk to play bs in my sister laptop. help me

  4. #4
    ForeverGaming2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Gender
    male
    Location
    SG(SINGAPORE)
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    196
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by matsebat View Post
    ohh.. reinstall bs? but i just use hard disk to play bs in my sister laptop. help me
    Lol? Everyone needs hard disk to play Blackshot
    GFX/VFX/Coder/Gamer

    One of my simplest GFX work:

  5. #5
    SxPR's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    Hell That Good
    Posts
    165
    Reputation
    10
    Thanks
    703
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by matsebat View Post
    hello Guy.. i want to ask. can bs sea play in window mode? and if can, how to do that? plss someone tell me.. and one more question.. how to fix.. i try open bs in my sister laptop then it autoclose.. it say like ur resolution not optmal.. how to fixx.
    you cant,dude

  6. #6
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,972
    Reputation
    315
    Thanks
    22,815
    My Mood
    Busy
    blackshot have no windows mode.


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  7. #7
    NormenJaydenFBI's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Canterlot, Equestria
    Posts
    12,413
    Reputation
    1061
    Thanks
    3,286
    Believe this has been solved.
    /Closed


    MPGH Staff History:
    Minion: 02-12-2013 - 6-28-2013
    Former Staff: 6-28-2013 - 7-14-2014
    Minion: 7-14-2014 - 1-3-2015
    Minion+: 1-3-2015 - 6-1-2015
    Moderator: 6-1-2015 - 10-2-2016
    Global Moderator: 10-2-2016 - Current

    Current Sections:
    DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Minecraft Hacks
    Other Semi-Popular First Person Shooter Hacks
    Blackshot Hacks & Cheats
    Need For Speed World Hacks
    Other First Person Shooter Hacks
    CounterStrike: Global Offensive Hacks
    Garry's Mod Hacks & Cheats


    Donating:
    If you want to donate money to me I take Bitcoin & Paypal, PM me for either of these if you're interested and thanks.
    Top Donators: (Awesome People)
    FanticSteal $75.00
    smurf_master $58.00 <- Best DayZ Gear Seller
    Fujiyama $25.00
    [MPGH]Black $10.00
    [MPGH]Hova $10.00
    xJudgez $4.54
    [MPGH]Normen's Sheep $3.50
    eminemlover $1.50


    Brony?
    http://www.mpgh.net/forum/groups/1728-mpgh-bronies.html

Similar Threads

  1. [Solved] How to Play It Cf in windowed mode?/Tem Como Jogar Cf Em Modo Janela ?
    By B L A C K O U T in forum CrossFire Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2011, 10:40 AM
  2. how do i get CA in windowed mode?
    By joelkat in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 05-04-2009, 09:51 PM
  3. How to play CA EU in window mode?
    By counter-strike222222222 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 31
    Last Post: 04-23-2009, 10:21 AM
  4. How To Get TeamSpeak Out Of Window Mode ~THE REAL WAY~
    By Guitar Hero in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2009, 07:51 PM
  5. How To Get Teamspeak Out of Window Mode
    By kevinlzxxx95 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 04-05-2009, 07:01 PM