Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    woshizeus's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Blah

    Post Idle; Disconnected

    Hello MPGH,

    Again, I can't login to Blackshot. It stucks me at loading character screen then show this Idle for too long thing. I tried resetting my PC 2 times re-install Blackshot over 10 times, trying to find all ways to fix this. But it still doesnt works. Please help ==" Playone sucks! >:C
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    ScreenShot0308133816.jpg  


  2. The Following User Says Thank You to woshizeus For This Useful Post:

    shamsheamus (06-19-2016)

  3. #2
    ScorpionVenom789's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    736
    Reputation
    10
    Thanks
    1,379
    My Mood
    Cheerful
    Try open your bs like 2-3 times without reinstall,restart ...this problem always happen because of internet too slow ~
    Hey ...Im A Gamer But Im Also A Hacker You Can Add My Skype By Click Skype Picture Below aND Visit My Youtube ~~



  4. #3
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,941
    Reputation
    315
    Thanks
    22,158
    My Mood
    Busy
    I do not think it has to do with the internet connection. I think this is the DDoS attacks in the past month so always error.


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  5. #4
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,816
    Reputation
    211
    Thanks
    7,448
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by woshizeus View Post
    Hello MPGH,

    Again, I can't login to Blackshot. It stucks me at loading character screen then show this Idle for too long thing. I tried resetting my PC 2 times re-install Blackshot over 10 times, trying to find all ways to fix this. But it still doesnt works. Please help ==" Playone sucks! >:C
    Try install Hotspot Shield, change ur IP with this programm, do login in game, at lobby close Hotspor Shield, done.
    Last edited by Minerva; 03-08-2016 at 06:57 PM.

  6. The Following User Says Thank You to Minerva For This Useful Post:

    woshizeus (03-09-2016)

  7. #5
    woshizeus's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by yulu View Post
    Try install Hotspot Shield, change ur IP with this programm, do login in game lobby close and exit of prgramm, done.
    What do you mean by "do login in game lobby close and exit of program"?
    -WOSHIZEUS-

  8. #6
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,816
    Reputation
    211
    Thanks
    7,448
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by woshizeus View Post
    What do you mean by "do login in game lobby close and exit of program"?
    Change your IP before do login in game, after this at game lobby then close Hotspot Shield, you will took DC but will keeep connected in game.

  9. The Following User Says Thank You to Minerva For This Useful Post:

    woshizeus (03-09-2016)

  10. #7
    prokiller1199's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by yulu View Post
    Change your IP before do login in game, after this at game lobby then close Hotspot Shield, you will took DC but will keeep connected in game.
    I can't even open my character screen, it just loading==, I need to try this^^^?
    It happens after I use the "Public Hack {MPGH} -GMs_MonsterDelta"
    Last edited by prokiller1199; 03-08-2016 at 10:59 PM. Reason: add something


     
    Processor: Intel Core i7-6600K
    Motherboard: Asus Maximus VIII Hero
    Memory: G.Skill Ripjaws V Series DDR4 2666 (16GB)
    Graphics card: MSI GTX 980 Ti Gaming 6GB
    Power supply: EVGA Supernova 850 watt G2 80 Plus Gold
    Primary storage: Samung 850 EVO SSD (250 GB)
    Secondary storage: WD Performance Black (2TB)
    CPU cooler: Corsair H100i GTX 70.7 CFM Liquid
    Disc drive: LG Blu-ray reader
    Case: Corsair 780T ATX
    Windows 10 Home 64bit


     

  11. #8
    woshizeus's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by yulu View Post
    Change your IP before do login in game, after this at game lobby then close Hotspot Shield, you will took DC but will keeep connected in game.
    Thank you alot. It worked.
    -WOSHIZEUS-

  12. #9
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,816
    Reputation
    211
    Thanks
    7,448
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by woshizeus View Post
    Thank you alot. It worked.
    I'm glad bcuz it for you.
    ThreadStarter assuming that was solved.
    #SOLVED & Closed.
    Last edited by Minerva; 03-09-2016 at 04:25 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 48
    Last Post: 10-29-2008, 11:21 PM
  2. [Idea] Disconnect Other Players
    By GraveX in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-2008, 01:27 PM
  3. Disconnected
    By King Ownage in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2007, 03:31 PM
  4. is there a way that i dont get disconnect
    By plapla1 in forum Gunz General
    Replies: 14
    Last Post: 02-07-2006, 01:44 PM
  5. Power Leveling 1 hour idling
    By Kyojiro in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 19
    Last Post: 02-05-2006, 09:59 AM