Thread: gamegaurd error

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    trickklcik's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive

    Angry gamegaurd error

    gamguard apper after 5 min when i inject later!

  2. #2
    olifant84's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I get it too, im trying to use the Multi hack for Global and Sea, I am injecting ingame with Gemeos injector.
    I injected correct, after 3 minutes : Game Hack Has Been Detected Error.
    Maybe someone that can help me ?
    Thanks already.

  3. #3
    faidgempak2014's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    maybe the injector has been detected , use PE explorer to solve it , metohd ?? ask mr google

  4. #4
    fikrisam1's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    PAHANG
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by olifant84 View Post
    I get it too, im trying to use the Multi hack for Global and Sea, I am injecting ingame with Gemeos injector.
    I injected correct, after 3 minutes : Game Hack Has Been Detected Error.
    Maybe someone that can help me ?
    Thanks already.
    huhuhuh...this is my method using gemeos injector.....using suspend method....when you start the u must to suspend gamemon64....Gamemon64 only!!!!.....go to lobby inject the dll using gemeos injector...n then fatsly resume n close the process hacker...If work please click thanks to me

  5. #5
    kavinraj's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Devilish
    using gemeos injector.....using suspend method....when you start the u must to suspend gamemon64....Gamemon64 only!!!!.....go to lobby inject the dll using gemeos injector...n then fatsly resume n close the process hacker...If work please click thanks to me

  6. #6
    fikrisam1's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Gender
    male
    Location
    PAHANG
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by kavinraj View Post
    using gemeos injector.....using suspend method....when you start the u must to suspend gamemon64....Gamemon64 only!!!!.....go to lobby inject the dll using gemeos injector...n then fatsly resume n close the process hacker...If work please click thanks to me
    What The Fuvk Dude???copy paste my text???

  7. #7
    jianxiong5566's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Gender
    female
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Chatty
    dude it not working cause the gamemon64 will auto resume itself plus will get detected
    Last edited by jianxiong5566; 04-25-2016 at 03:39 AM.

  8. #8
    olifant84's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by fikrisam1 View Post
    huhuhuh...this is my method using gemeos injector.....using suspend method....when you start the u must to suspend gamemon64....Gamemon64 only!!!!.....go to lobby inject the dll using gemeos injector...n then fatsly resume n close the process hacker...If work please click thanks to me
    I will try it now.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by fikrisam1 View Post
    huhuhuh...this is my method using gemeos injector.....using suspend method....when you start the u must to suspend gamemon64....Gamemon64 only!!!!.....go to lobby inject the dll using gemeos injector...n then fatsly resume n close the process hacker...If work please click thanks to me
    Nope doesn't works
    I did it but i still get : Game Hack Has Been Detected
    Please help me

    - - - Updated - - -

    I will wait for a new release
    But thanks man.

  9. #9
    trickklcik's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    its same problem detected after suspend also and WBU?

  10. #10
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,802
    Reputation
    211
    Thanks
    7,441
    My Mood
    Relaxed
    Suspend method was semi-patched.
    Need put all scan code in dll and add loop for prevent that address change to default value.
    No response after 3 days, assuming solved.
    //Closed.
    "Que lo escuchen en todo el continente siempre recordaremos campeón al Chapecoense"


Similar Threads

  1. [Help] GameGaurd error
    By TayeVo in forum Soldier Front General
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2012, 01:57 PM
  2. Hellbreath Int Error?
    By RebornAce in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2009, 10:04 PM
  3. Connection error
    By DrKaOs in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2006, 09:37 PM
  4. K Warrock error :(
    By i eat trees in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2006, 09:40 PM