Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    caionoogueira's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Como por macro no Mouse Logitech g600 ?

    Alguem me ajuda a por macro no mouse da logitech g600 ? PF
    //
    Someone could help me with macro for mouse logitech g600 ? plz
    Last edited by Minerva; 05-30-2016 at 03:12 PM.

  2. #2
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    d3d9.dll
    Posts
    1,867
    Reputation
    157
    Thanks
    8,793
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by caionoogueira View Post
    Alguem me ajuda a por macro no mouse da logitech g600 ? PF
    //Translate
    Someone help me by macro on the mouse the logitech g600? PLEASE
    Last edited by Luffy; 05-30-2016 at 01:26 PM.


    MPGH History:
    Member since 02/1/2016
    Contributor since 29/6/2016
    Combat Arms Minion since 25/8/2016
    BlackShot Minion since 6/10/2016

  3. #3
    lukoiske's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    82
    Reputation
    10
    Thanks
    1,928
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    //Translate
    Someone help me by macro on the mouse the logitech g600? Federal Police
    ''PF'' means ''please'' in Bazil
    Last edited by lukoiske; 05-30-2016 at 01:25 PM.

  4. The Following User Says Thank You to lukoiske For This Useful Post:

    [MPGH]Luffy (05-30-2016)

  5. #4
    caionoogueira's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    //Translate
    Someone help me by macro on the mouse the logitech g600? PLEASE
    Sorry

    Someone could help me with macro for mouse logitech g600 ? Please

  6. #5
    leeshay's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    //Translate
    Someone help me by macro on the mouse the logitech g600? PLEASE

    That was a nice joke you got there. Really make me laugh. By the way why did you try translate?

  7. #6
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    d3d9.dll
    Posts
    1,867
    Reputation
    157
    Thanks
    8,793
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by leeshay View Post
    That was a nice joke you got there. Really make me laugh. By the way why did you try translate?
    Haha , Just Translate It Using Google Translate .


    MPGH History:
    Member since 02/1/2016
    Contributor since 29/6/2016
    Combat Arms Minion since 25/8/2016
    BlackShot Minion since 6/10/2016

  8. The Following User Says Thank You to Luffy For This Useful Post:

    caionoogueira (05-30-2016)

  9. #7
    caionoogueira's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    Haha , Just Translate It Using Google Translate .

    Help-me Macro Rifle in blackshot mouse logitech g600 ?

  10. #8
    leeshay's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by caionoogueira View Post
    Help-me Macro Rifle in blackshot mouse logitech g600 ?
    I am sure the person you are looking for a guy named Macro Rifle is apparently not here and I am pretty sure in blackshot there is no mouse.
    I tried to find at Pipeline for 1 hour since you said in blackshot mouse logitech.
    I don't know that mouse got name tag on it or not but so far I didn't see any mouse in blackshot.
    Not even in Pipeline nor Tomb nor Savage Ground.
    But g600? I think you google it first and that answer u are looking for, might be already out there.

  11. #9
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,830
    Reputation
    211
    Thanks
    7,448
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by leeshay View Post
    I didn't see any mouse in blackshot.
    Nops you are wrong, my mouse is pure norecoil+nospread, however @caionoogueira is not a g600, so I advise you to search in others forums or youtube, I cant help you about and I think that you wont be replyed properly here.

  12. #10
    leeshay's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Gender
    male
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Sick
    Quote Originally Posted by Minerva View Post


    Nops you are wrong, my mouse is pure norecoil+nospread, however @caionoogueira is not a g600, so I advise you to search in others forums or youtube, I cant help you about and I think that you wont be replyed properly here.
    When you replying that way, I feel that I am sorry.
    But really I a bit feel like funny at that moment because of 2 things I think.
    His translation and just ask what ever want to know and like MPGH is mirror from Snow White cartoon.

    But really it should be that way how you reply to him. Feel like I am an @$$ now

  13. #11
    Minerva's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,830
    Reputation
    211
    Thanks
    7,448
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by leeshay View Post
    like MPGH is mirror from Snow White cartoon.
    Yes, and Playone BlackShot is the paradise where live "The Seven Dwarfs"(Any kid from MPGH can make a dll).

    Quote Originally Posted by leeshay View Post
    I am pretty sure in blackshot there is no mouse.
    Have so many, for example"razer deathadder".

    Quote Originally Posted by leeshay View Post
    His translation
    yes, very funny like your contribuition on this forum.

  14. #12
    Smoke's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    7,036
    Reputation
    1975
    Thanks
    3,257
    My Mood
    Amazed
    Been over 2 days since last update/bump after answers, assuming solved.

    /Closed.
    My ONLY skype is "smoke.mpgh" Please Private Message me BEFORE Buying/Selling anything from me

    Quote Originally Posted by Liz View Post
    This is my first vouch, ever. Rapidgator account worked perfectly. Would buy in the future.
    MPGH History:
    Joined- November 2014
    Donator/Premium Member- October 2015
    Steam Games Hacks & Cheats Minion- December 2015
    Blackshot Minion- January 2016
    Pharaoh of the Year- 2016
    Minion+- June 2016
    Grand Theft Auto Minion- July 2016
    Official Middleman- September 2016

Similar Threads

  1. Macro: R;mouse scroll down; mouse scroll up
    By fisk291 in forum Call of Duty Black Ops 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2012, 05:30 AM
  2. [Solved] alguem sabe como por Spammer clorido no Ca??
    By AKICHEATS in forum Combat Arms BR Coding Help
    Replies: 9
    Last Post: 04-27-2012, 05:31 PM
  3. [Solved] Como por a cor da Base em Degrade ?
    By GameStatus in forum Combat Arms Brazil Help
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2012, 07:37 AM
  4. Como por o hack do Insane a funcionar
    By hugo2031 in forum CrossFire Latin America / Brazil Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2012, 11:03 AM
  5. [Solved] Como por a cor da Base em Degrade ?
    By GameStatus in forum Combat Arms Brazil Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2012, 09:34 PM