Thread: [HELP7AJUDA]

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Unhappy [HELP7AJUDA]

    EN: I use different injectors and the hacks are not injected before I reformat my computer into them normally, what should I do? I know how to use the hacks, the more I think the computer does not identify the process blackshot.exe

    PT-BR: Eu uso diferentes injetores e os hacks não são injetados, antes de eu formatar meu computador eles injetavam normalmente, o que devo fazer? Eu sei usar os hacks, mais acho que o computador não identifica o processo blackshot.exe

    Translate by: Bing
    Tradução por: Bing

  2. #2
    COD3RIN's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Posts
    4,939
    Reputation
    315
    Thanks
    22,151
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    EN: I use different injectors and the hacks are not injected before I reformat my computer into them normally, what should I do? I know how to use the hacks, the more I think the computer does not identify the process blackshot.exe

    PT-BR: Eu uso diferentes injetores e os hacks não são injetados, antes de eu formatar meu computador eles injetavam normalmente, o que devo fazer? Eu sei usar os hacks, mais acho que o computador não identifica o processo blackshot.exe

    Translate by: Bing
    Tradução por: Bing
    there is a tutorial video how to inject dll hack in bs...


    Love you.
    ~Kenshit13
    Quote Originally Posted by cheaterman26 View Post
    COD3RIN PUT A BACKDOOR ON HIS OWN CHEAT HE HACK MY COMPUTER AND MY STEAM, DON'T TRUST THIS GUYS !

  3. #3
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by COD3RIN View Post


    there is a tutorial video how to inject dll hack in bs...
    English: I know inject, but not blackshot.exe or process appears in Task Manager
    PT-BR: Eu sei injetar, porém não aparece o processo blackshot.exe nem no gerenciador de tarefas

  4. #4
    ScorpionVenom789's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    735
    Reputation
    10
    Thanks
    1,378
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    English: I know inject, but not blackshot.exe or process appears in Task Manager
    PT-BR: Eu sei injetar, porém não aparece o processo blackshot.exe nem no gerenciador de tarefas
    Of course blackshot cant be detect on task manager but injector can detect it ..and 1more thing ..you should put BlackShot.exe not blackshot.exe
    Hey ...Im A Gamer But Im Also A Hacker You Can Add My Skype By Click Skype Picture Below aND Visit My Youtube ~~



  5. #5
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ScorpionVenom789 View Post
    Of course blackshot cant be detect on task manager but injector can detect it ..and 1more thing ..you should put BlackShot.exe not blackshot.exe
    i.imgur. com/ G1fEKm7.png < MY PROBLEM, HELP!

  6. #6
    ScorpionVenom789's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    735
    Reputation
    10
    Thanks
    1,378
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    i.imgur. com/ G1fEKm7.png < MY PROBLEM, HELP!
    Maybe offline mean still not found
    Hey ...Im A Gamer But Im Also A Hacker You Can Add My Skype By Click Skype Picture Below aND Visit My Youtube ~~



  7. #7
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ScorpionVenom789 View Post
    Maybe offline mean still not found
    English: How do I resolve to inject dlls?
    PT-BR: Como resolvo pra injetar as dlls?

  8. #8
    ScorpionVenom789's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Location
    In Your Mind
    Posts
    735
    Reputation
    10
    Thanks
    1,378
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    English: How do I resolve to inject dlls?
    PT-BR: Como resolvo pra injetar as dlls?
    use Other injector
    Hey ...Im A Gamer But Im Also A Hacker You Can Add My Skype By Click Skype Picture Below aND Visit My Youtube ~~



  9. #9
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    d3d9.dll
    Posts
    1,858
    Reputation
    157
    Thanks
    8,729
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    English: How do I resolve to inject dlls?
    PT-BR: Como resolvo pra injetar as dlls?
    First of all , make sure ur PC is 64Bit .Place DLL & Injector In the same folder or desktop. Rename DLL [depend on ur Injector] .If u use SSA Auto-Inject then rename It to "SSA.dll" . Always run Injector as admin . Thats all.


    MPGH History:
    Member since 02/1/2016
    Contributor since 29/6/2016
    Combat Arms Minion since 25/8/2016
    BlackShot Minion since 6/10/2016

  10. #10
    Seisher's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Gender
    female
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    not working akem

  11. #11
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    First of all , make sure ur PC is 64Bit .Place DLL & Injector In the same folder or desktop. Rename DLL [depend on ur Injector] .If u use SSA Auto-Inject then rename It to "SSA.dll" . Always run Injector as admin . Thats all.
    English: Only works on 64 bit? My computer was 32 bit and it worked, now that I formatted doesn't work anymore
    PT-BR: Só funciona em 64bits ? Meu computador era 32bits e funcionava, agora que formatei não funciona mais

  12. #12
    Luffy's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Gender
    male
    Location
    d3d9.dll
    Posts
    1,858
    Reputation
    157
    Thanks
    8,729
    My Mood
    Innocent
    Quote Originally Posted by ScreenNova View Post
    English: Only works on 64 bit? My computer was 32 bit and it worked, now that I formatted doesn't work anymore
    PT-BR: Só funciona em 64bits ? Meu computador era 32bits e funcionava, agora que formatei não funciona mais
    Upgrade your PC to 64Bit. Its better than 32Bit .


    MPGH History:
    Member since 02/1/2016
    Contributor since 29/6/2016
    Combat Arms Minion since 25/8/2016
    BlackShot Minion since 6/10/2016

  13. #13
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Akem125zr View Post
    Upgrade your PC to 64Bit. Its better than 32Bit .
    English: I upgraded to windows 7 64 bits and still does not work no hack, is the same thing of windows 8
    PT-BR: Atualizei para windows 7 64bits e mesmo assim não funciona nenhum hack, fica a mesma coisa do windows 8

  14. #14
    ScreenNova's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    UP URGENT!

  15. #15
    Smoke's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Gender
    male
    Posts
    7,037
    Reputation
    1975
    Thanks
    3,256
    My Mood
    Amazed
    Been over a week since last update/bump with no answers, marked as "Unresolved".

    /Closed.
    My ONLY skype is "smoke.mpgh" Please Private Message me BEFORE Buying/Selling anything from me

    Quote Originally Posted by Liz View Post
    This is my first vouch, ever. Rapidgator account worked perfectly. Would buy in the future.
    MPGH History:
    Joined- November 2014
    Donator/Premium Member- October 2015
    Steam Games Hacks & Cheats Minion- December 2015
    Blackshot Minion- January 2016
    Pharaoh of the Year- 2016
    Minion+- June 2016
    Grand Theft Auto Minion- July 2016
    Official Middleman- September 2016