Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Nicklezere's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Lonely

    Is it possible to Multi-Run the Blackshot Client? [EU]

    Hello, Like the title says. Is it possible? :P

    Thanks!

  2. #2
    Arun's Bitch's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    female
    Location
    Not even gay
    Posts
    1,484
    Reputation
    265
    Thanks
    206
    My Mood
    Angelic
    It's possible but you would need a virtual computer drive.

  3. #3
    Karla857's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    female
    Posts
    1,085
    Reputation
    57
    Thanks
    106
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by Nicklezere View Post
    Hello, Like the title says. Is it possible? :P

    Thanks!
    Yes but u need a good computer

  4. #4
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    ^ See the above responses.

    /Closed
    helt ensam.

Similar Threads

  1. possible answer to why the new trainers dont work for alot of ppl
    By lolz2much in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 97
    Last Post: 08-29-2009, 01:06 PM
  2. How to run 2 Blackshot on one PC.
    By deadliest2 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-07-2009, 10:22 AM
  3. Could someone please explain how to run the Combat Arms hacks
    By coolie047 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 04-27-2009, 03:06 AM
  4. Help, it wont run the hack
    By ricky0604fh in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 12-22-2008, 04:43 PM