Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    QuellingTheChaos™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Cold

    Question [Help] .OBJ do not have texture in Cinema 4D after export from .NIF by NifSkope .

    Hi , I have a problem . When I export a .nif file to .obj it becomes no texture . Anyone can help me please reply me or message me .

    Here The Video that I try

  2. #2
    .SHAZAM.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Location
    GameMon64.des
    Posts
    164
    Reputation
    10
    Thanks
    658
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by QuellingTheChaos™ View Post
    Hi , I have a problem . When I export a .nif file to .obj it becomes no texture . Anyone can help me please reply me or message me...
    Yes this is normal, after extract the .obj, you need to back to NifScope to export texture manually (the .tga / .dds files), just search for it in blocks List at left side, click right and export. Then Create a new Material in C4D and import texture to it (if you gotta error just try convert the tga/dds file to png/jpg file type) and just apply material on object, its done.
    Last edited by .SHAZAM.; 12-11-2013 at 08:00 PM.

  3. #3
    Confin3d's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    Chicago
    Posts
    3,212
    Reputation
    723
    Thanks
    1,998
    Question answered, Closing thread.

Similar Threads

  1. [Help] .OBJ do not have texture in Cinema 4D after export from .NIF by NifSkope .
    By QuellingTheChaos™ in forum Blackshot Mods & Modding
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2013, 09:50 AM
  2. [3D Modeling] [Help] .OBJ do not have texture in Cinema 4D after export from .NIF by NifSkope .
    By QuellingTheChaos™ in forum Art & Graphic Design
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2013, 05:47 AM
  3. [HELP] .obj files not have texture in Cinema 4D !
    By QuellingTheChaos™ in forum Programming Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2013, 08:48 AM
  4. [Help] do i need a BE by passer if the server does not have it?
    By EvilTaco805 in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2012, 07:15 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 05-25-2010, 01:42 AM