Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ChetanAdi's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive

    BlackShot Launching problem.... when I use Injector Gadget :(

    Hello....

    I'm using Injector Gadget...... with dll file BACKD00R BlackShot Hack.dll few days it was working fine.... Now, after injecting i'm unable to connect to the game... the screen disconnects me... and not able to launch.... Please tell me what's the reason and what has to be done next steps......

    Waiting for the replay soon.....

  2. #2
    xKickAss's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Registered 21/09/2011
    Posts
    1,970
    Reputation
    152
    Thanks
    15,871
    My Mood
    Doh
    Wrong section....

  3. #3
    Ayu Hye's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    female
    Location
    LoL Section
    Posts
    2,524
    Reputation
    350
    Thanks
    370
    My Mood
    Sleepy
    Quote Originally Posted by ChetanAdi View Post
    Hello....

    I'm using Injector Gadget...... with dll file BACKD00R BlackShot Hack.dll few days it was working fine.... Now, after injecting i'm unable to connect to the game... the screen disconnects me... and not able to launch.... Please tell me what's the reason and what has to be done next steps......

    Waiting for the replay soon.....
    why dont you put this in the blackshot section im sure people will help you , link http://www.mpgh.net/forum/forumdisplay.php?f=681 :3 easier
    LoL Name Exploit :http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=1130251( P a t c h e d )

    Middleman Service: Unavaliable

    My Skype down below: ( Becareful of impersonator's)


    Middleman:9/13/2016-Present
    LoL Minion 11/5/2016-Present

  4. #4
    Mayion's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Bed
    Posts
    12,601
    Reputation
    2890
    Thanks
    7,489
    My Mood
    Twisted
    He updated the hack, try it out.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 04-08-2013, 09:49 AM
  2. [Solved] i have xtrap problem when i use a hack please i need solution
    By ahmednewpop in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2012, 08:16 PM
  3. PROBLEM WHEN I USE PUBLIC HACK
    By **HACKER** in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2010, 01:27 PM
  4. [HELP] Error when using injector + hack
    By jonnieboi93 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 12:29 PM
  5. I have a problem when using the new updated combat arms hack : <
    By lolek31 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2009, 08:46 PM